Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Osztályból egy lány mindig...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztályból egy lány mindig úgy intézi, ha ül vagy egyéb módon gubbaszt, hogy mindenképp fölfelé fordítsa a meztelen talpát. Most a nyáron táborban is. Engem mint lábimádót állandóan ingerel (és frusztrál), de vajon miért csinálja?

Figyelt kérdés

2019. aug. 26. 21:00
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
70%
Nem hiszem, hogy direkt csinálná. A nők többsége undorodik a dologtól.
2019. aug. 29. 09:05
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
Az izgat, hogy olyan nagy a talpa?
2019. szept. 12. 12:51
 23/29 A kérdező kommentje:
Az is. Meg egyáltalán. Egy meztelen női talp. Mintha egy punci vagy mell volna.
2019. szept. 12. 17:39
 24/29 anonim ***** válasza:
0%
Jaj ezek a kamu beteges lábfétises sztorik... Istenem...
2019. szept. 12. 19:40
 25/29 anonim ***** válasza:
70%
Na és? Én is sokat vagyok mezítláb nyáron olyan helyen, ahol ez nem gond. Senki sem izgult még fel a talpamra, pedig nem rejtegetem, eszembe se jutott eddig. Strandon meg mindenki így van.
2019. szept. 30. 09:13
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs ebben semmi rendkívüli, én is gyakran ülök olyan pózban, hogy látszik a talpam. Így kényelmes, valószínűleg neki is. Eszembe se jut, hogy egy pasi esetleg megbámulja, pedig biztosan van ilyen.
2019. szept. 30. 09:39
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, én pasi vagyok. Otthon, és ahol otthonosan érzem magam vendégségben is evés közben az asztalnál a székre felteszem a lábam, és arra ülök, legalábbis gyakran van így. Itthon egyik lábam "törökülés"-ben, a másik úgy, hogy a talpam a szék ülőkéjén, és a térdem az asztal felett.

Moziban leveszem a cipőmet, és szintén felteszem az ülőkére, vagy törökülés. Ha nincs előttem senki, akkor a két szék közé a karfára teszem...

Úgy ülök, ahogy kényelmes, és rohadtul eszembe nem jut, hogy talán mellettem egy meleg pasi mit gondol, de még azt is leszarom, hogy mennyire illik, vagy nem illik, ha otthon érezhetem magam. Természetesen egy étterem az más...

Én csak azt nem értem, hogyha téged zavar, akkor miért nem ülsz máshova? Mi a jó abban, hogy csorgathatod a nyálad, és közben meg sajnálod magad?

Ajánld fel, hogy megmasszírozod...

2019. okt. 6. 09:57
 28/29 anonim ***** válasza:
100%

Mondok pár tippet, hátha használ. Messziről fogom kezdeni, a saját iskolás élményeimből kiindulva. (Mondjuk jó lenne tudni, hány éves vagy).

1. Legyenek barátaid. Van legjobb barátod? Legyen legalább egy, akivel ezt meg mered osztani. De olyan, aki hozzád hasonló, visszahúzódó, megbízható. Nem kell menőnek lenni, csak legyenek körülötted olyan emberek, akik elfogadnak. Azért fontos ez, mert ha valakire rábízol egy ilyen titkot, akkor a barátság egy új szintre lép. Valószínűleg cserébe ő is el fog mondani valamit, amit szégyell vagy nem mer felvállalni, és látni fogjátok, hogy nincs igazából semmi baj ezzel, mert mindenkinek vannak ilyesmi titkai. Találj egy hozzád hasonló barátot és bízz meg benne. Én nagyon figyeltem arra, hogy senki ne tudhassa meg, és rosszul tettem. Amikor ilyen titkokat őrzöl, amiket szégyellesz, akkor azok belülről állandóan bizonytalanná fognak tenni, mert mindig azt fogod kérdezgetni magadtól, hogy mennyire vagy normális vagy mennyire elfogadható ez. Ha van kivel megosztanod, akkor kapsz egy visszajelzést, és lekerül ez a teher a válladról. Szóval szerintem ez az első lépés. Beszélgess valakivel őszintén, mert akkor fejlődik a személyiséged, ha őszinte vagy. Ezt szintén saját tapasztalatból írom.

2. Csinálj közös programokat barátokkal. Minél többet. Ne légy egyedül. Ez azért fontos, mert ha emberek vesznek körül, akikre számíthatsz, akkor a csajok is más szemmel néznek majd rád.

3. Ha van valami, amiben jó vagy és élvezed (zene, sport, akármilyen hobbi), akkor gyakorold minél többet és higgy benne és keress olyan embereket, akiknek jól megy és tanulj tőlük minél többet. Ezenkívül sportolj rendszeresen, ez nagyon fontos!

Miért írom le ezeket? Mert ezekkel válhatsz valójában menővé. Nem azzal, hogy cigizel meg te köpsz a legmesszebbre meg hasonlók. Attól lesz önbizalmad, ha találsz magad köré olyan embereket, akiknek olyan az értékrendje, mint a tied, és közösen szerzel velük élményeket, plusz értesz valamihez, amit szeretsz, plusz egészséges a tested. Ezek azok, amik meg fogják neked hozni a sikert a nőknél.

Ha ezek megvannak, akkor lehet továbblépni: ha ez a csaj tetszik, akkor próbálkozz nála, ha már kicsit több önbizalmad van. Ha nagyon flegma, akkor cukkoljátok direkt egy kicsit a társaiddal. Ne vigyétek túlzásba, csak kicsit törjétek le a szarvát. Akár azt is lehet, hogy a többiek direkt kicsit beszólnak neki, te meg utána picit vigasztalod. Ha ezek megvannak, akkor kezdhetsz el a lábával foglalkozni. Azt is leírom szívesen, hogy én hogy csinálnám, de előbb azt kéne elérned, hogy kicsit más szemmel nézzen rád.

2019. okt. 6. 13:24
 29/29 anonim ***** válasza:
Valószínű úgy kényelmes neki, semmi több nincs benne
2020. júl. 11. 19:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!