Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Osztályból egy lány mindig úgy intézi, ha ül vagy egyéb módon gubbaszt, hogy mindenképp fölfelé fordítsa a meztelen talpát. Most a nyáron táborban is. Engem mint lábimádót állandóan ingerel (és frusztrál), de vajon miért csinálja?
Nekem baratnom csinalta ezt direkt.xD
Amikor meg nem mondtam neki,h labimado vagyok,o sejtette,mert csomoszor a labat neztem,O meg direkt ezzel szivatott.Utolag mondta meg,h tudta,h valamiert nagyon lesegetem.😂
-Szia!Bocs hogy ilyen indiánmódra leszólítalak,de feltűnt hogy baromi kényelmetlen pozíciókba hajtogatod a formás virgácsod.Van rá mód hogy ezt abbahagyd, mert kurv ára ingerelsz vele?
erre a csaj
-Ezt hogy érted?
-Úgy hogy ettől folyton égnek áll az ötödik végtagom...Kifejthetném bővebben egy ital mellett? Kb ennyi lenne a forgatókönyv.És szívesen!
Azért csinálja mert neki ez kényelmes, ezt szokta meg. Ültess le 8 embert a földre és azt fogod látni, hogy kb. 8 féleképpen ülnek le a töröküléstől a féltérdig.
Ha ennyire tetszik, akkor szólítsd meg, ismerkedj vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!