Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet "spriccelve" elvezni?
A G-pontnak van benne központi szerepe.
Plusz a jól megválasztott erőnek és sebességnek
Ujjazassal könnyebb előidézni, pénisszel, szex közben nagyobb művészet
Ez engem is érdekelne
Akkor erre minden lány képes?
L
Létező jelenség, de NEM képes rá minden nő. Pont olyan mint a hüvelyi orgazmus, van aki képes rá, ill. meg tudja tanulni, de nem mindenki. A squirtingre még kevesebben 10-15% alatti arányban. Ettől még mindenkinek lehet teljes és kielégítő szexuális élete squirting, sorozatélvezés és egyebek nélkül is.
Ne hajtsatok grálokat, inkább engedjétek el magatokat és élvezzétek, egészségetekre és ne felejtsetek el védekezni! :)
Én tudok spriccelni, de nem szoktam elélvezni közben, csak máshogy jó, nekem két esetben jön elő; ha gyorsan egy bizonyos pontnál ujjaznak tartósan nincs ritmus kiesés stb... így bármikor akár többször is, a másik eset pedig néha lovaglásnál nagy farok esetén az ritka
22N
Birom mikor pasik osztkak az Eszt noi dolgokban ... Plane szexologus nickkel...
Ha erdekel barkit os ez a tema ajanlom Deborah Sindale: A G-pont és a női ejakuláció - A női szexualitás újra felfedezett titkai
Reszletes leiras es a Holgy abszolut hiteles. Nem regiben volt Budapesten es akkor szemelyesen tole sikerult megtanulnom a technikat. Azota mindig sikerul 🙂 pedig 43 eves vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!