Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyeim! Tényleg van, aki el tud élvezni a köldöke kényeztetésétől?
Figyelt kérdés
Itt beszéltem egy lánnyal, aki azt mondta neki szokott orgazmusa lenni. Más hogy van ezzel?
Légyszi írjátok hány évesek vagytok! Köszönöm.
2019. aug. 21. 14:58
1/4 anonim válasza:
Én elélvezni nem tudok, de nagyon szeretem ha a köldökpc-mmel játszanak, szóval attól be tudok nedvesedni.
19/L
2/4 anonim válasza:
Kamu! A nők nagy része hazudik az orgazmusról, hogy jobb színben tűnjön fel. A pasik nagy része szintén hazudik, hogy a nők azt higgyék, ez mekkora kan. A nők nagyon nagy része csak nyalástól (csikló stimulálástól) tud elélvezni, azt sem könnyen. Nagyon ritka aki szex közben is el tud menni. Olyan aki a nemi szerveken kívül bármilyen külső hatásra élvez el - nem létezik. Az vagy hazudik, vagy fogalma sincs arról, hogy milyen egy orgazmus és összekeveri teszem azt a csiklandósságot az orgazmussal.
3/4 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne, mert én még olyan nőt se találtam aki szerette volna ha a köldökét izgatom, nem hogy elélvezzen tőle!
4/4 anonim válasza:
Hát ha egy lánynak kifele van azzal én is el lennék.. annyira izgató tudd lenni ha egy lánynak kifele van....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!