Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket zavar ha egy csaj néha elszív egy füves cigit?

Figyelt kérdés

Ez szerintem nagyon megosztó téma, vagyis az én baráti társaságomban. Először füves cigit a pasimnál láttam, mikor 17 éves lehettem. Ő sem rendszeresen szívta, csak néha buli alkalmával. Ő megengedte hogy kipróbáljam, de csak az ő jelenlétében, illetve meg kellett ígérni hogy nem szívok többet. Kipróbáltam, semmi extra hatása nem volt. Kb olyan volt mint az alkohol hatásban. A mai napig szoktam én is néha elszívni bulikban egyet(ez évi olyan 3-4 darab) Volt egy pasi, akivel csak kavartunk még, és egyszer rágyújtottam mellette egyre. Na, ő nagyon nagy hisztit csapott. Rendes cigit azt nek szívok, mert azt nem szeretem:D

Ti mit gondoltok erről? Hagynátok a csajotoknak hogy néha elszívjon egy szálat, vagy egyenesen taszít a dolog?

Ui:nem lettem drogfüggő, teljesen le tudnám élni az életemet nélküle, nincsenek megvonási tüneteim ha nem szívok stb..

2019. aug. 25. 20:42
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
32%
Igen. A bőrszivaromat szívja inkább el!!!
2019. aug. 26. 01:37
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Erre így nem tudok válaszolni. Ez olyan hogy ha valaki néha buliban iszik esetleg berúg az például zavarna téged? Mármint pasid vagy akivel szeretnél valamit. Engem az zavarna csak hogy aggódnék mert Magyarországon nem törvényes és egy büntető eljárás nem a legkellemesebb dolog. Mondjuk hisztit nem csapnék hanem folytatnám a kapcsolatot vagy minek nevezzük és ha úgy venném észre hogy kezd sok lenni akkor szólnék.
2019. aug. 26. 12:00
 23/24 anonim ***** válasza:
83%
Nem zavar. Sőt. Inkabb füvezzen, akár rendszeresen, mintsem hogy dohányozzon, vagy lerészegedjen minden hétvégén. Ideje, hogy a fűröl alkotott kép és tabu változzon Magyarországon. Semmi rossz nincs benne azon kívül, hogy illegális.
2019. aug. 26. 14:13
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Boldog 420at előre is és engem az zavar hogy mást zavar. A részegek ezerszer rosszabbak...
2019. aug. 27. 16:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!