Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, titeket zavar ha egy csaj néha elszív egy füves cigit?
Ez szerintem nagyon megosztó téma, vagyis az én baráti társaságomban. Először füves cigit a pasimnál láttam, mikor 17 éves lehettem. Ő sem rendszeresen szívta, csak néha buli alkalmával. Ő megengedte hogy kipróbáljam, de csak az ő jelenlétében, illetve meg kellett ígérni hogy nem szívok többet. Kipróbáltam, semmi extra hatása nem volt. Kb olyan volt mint az alkohol hatásban. A mai napig szoktam én is néha elszívni bulikban egyet(ez évi olyan 3-4 darab) Volt egy pasi, akivel csak kavartunk még, és egyszer rágyújtottam mellette egyre. Na, ő nagyon nagy hisztit csapott. Rendes cigit azt nek szívok, mert azt nem szeretem:D
Ti mit gondoltok erről? Hagynátok a csajotoknak hogy néha elszívjon egy szálat, vagy egyenesen taszít a dolog?
Ui:nem lettem drogfüggő, teljesen le tudnám élni az életemet nélküle, nincsenek megvonási tüneteim ha nem szívok stb..
Változtat valamin ha engem zavar? Ugyanúgy el fogod szívni ha el akarod.
Mivel én nem szívok semmit így a partner esetében sem szeretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!