Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, titeket zavar ha egy csaj néha elszív egy füves cigit?

Figyelt kérdés

Ez szerintem nagyon megosztó téma, vagyis az én baráti társaságomban. Először füves cigit a pasimnál láttam, mikor 17 éves lehettem. Ő sem rendszeresen szívta, csak néha buli alkalmával. Ő megengedte hogy kipróbáljam, de csak az ő jelenlétében, illetve meg kellett ígérni hogy nem szívok többet. Kipróbáltam, semmi extra hatása nem volt. Kb olyan volt mint az alkohol hatásban. A mai napig szoktam én is néha elszívni bulikban egyet(ez évi olyan 3-4 darab) Volt egy pasi, akivel csak kavartunk még, és egyszer rágyújtottam mellette egyre. Na, ő nagyon nagy hisztit csapott. Rendes cigit azt nek szívok, mert azt nem szeretem:D

Ti mit gondoltok erről? Hagynátok a csajotoknak hogy néha elszívjon egy szálat, vagy egyenesen taszít a dolog?

Ui:nem lettem drogfüggő, teljesen le tudnám élni az életemet nélküle, nincsenek megvonási tüneteim ha nem szívok stb..

2019. aug. 25. 20:42
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2019. aug. 25. 21:13
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

Engem zavarna. De csak mert számomra a szaga is zavaró mint a füves ciginek mint a rendesnek.

De nyilván nem mondanám neki azt, hogy ha annyira kell neki ez ahhoz hogy bulizzon, hogy ne csinálja.

Persze csak, ha nem lesz belőle függő.

2019. aug. 25. 21:16
 13/24 anonim ***** válasza:
100%
Engem se zavar amig nem megy a kapcsolat rovására
2019. aug. 25. 21:16
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Ja zavarna
2019. aug. 25. 21:19
 15/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen
2019. aug. 25. 21:43
 16/24 anonim ***** válasza:
57%
Amúgy ez olyan gáz, hogy a válaszokból is kiderül, hogy a legtöbb pasit zavarja. Én régebben 2heti-havi szinten téptem. Volt, hogy haverokkal, volt, hogy csak otthon egyedül zenehallgatás közben chilleztem. Lett egy barátom, és ő teljes mértékben ellene volt. Oké, nem szívtam amíg együtt voltunk, mégis havi szinten feljött ez a téma a részéről. Ez szerintem ilyen birtoklás dolog. Mert igazából miért is zavarja a másik felet ez? Hogy mondjuk havi egyszer tőle függetlenül (mert senki nem kényszeríti, hogy ő is szívja, vagy hogy egyáltalán ott legyen...) a párja ellazul? Változik valami tőle a számára? Nem. Akkor meg? Nem értem.
2019. aug. 25. 22:04
 17/24 A kérdező kommentje:

16-os,te vagy az én emberem:D

Én általában csak akkor szívok ha a buliban kínálják, és nem azért hogy jobban elengedjem magam, szimplán csak úgy. Nekem semmi bajom nincs azzal ha valaki ellenzi, mivel nekem is van olyan dolog amit nem viselnék el(pl az LSD már nekem is durva lenne) Ha úgy van hogy komolyabb egy kapcsolatom, és a pasi azt mondja hogy ne szívjam, természetesen nem szívok, mert a kapcsolatot nem dobom el egy füvescigiért. De mikor egy olyan pasi akarta megmondani hogy ne merjek szívni, akivel csak kavargatok, az eléggé felidegesített.

A kinéztemen senki nem mondaná meg hogy néha füvezek. Azt mondják, hogy a személyiségemből kinézik. Nem tudom miért, de az emberek egy része az "elvontabb" művészlélek emberekhez el tudja képzelni a drogot:D 1x volt csak olyan hogy nagyon magam alatt voltam, bekapcsolatam egy melankólikusabb zenét, aztán festegettem, de amúgy ezen kívül csak buliban szívok.

2019. aug. 25. 22:19
 18/24 anonim ***** válasza:
93%
Egyeseket zavar, ha a partnere dohányzik/füvezik/alkoholt fogyaszt stb., másokat meg nem. Egyébként meg ne füvezz, inkább koktélozz, de egyvalamit sose csinálj: ne told a mindenféle szintetikus sz*okat, sose tudod mi van benne, nem egy haláleset volt már belőle.
2019. aug. 25. 22:22
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Ha ez ellazítja és semmiféle "káros" hatása nincs sem rá, sem pedig a kapcsolatunkra, akkor miért zavarna? Ettől még nem lesz rossz ember. Az én szemléletem szerint ez nagyjából olyan, mintha néha meginna egy-egy sört, vagy meginna mellé egy felét. Ha úgy érzi, hogy jó hatással van rá - márpedig ha nem viszi valaki túlzásba, akkor jó hatással van rá, szívjon el néha egyet-egyet.

48Ffi

2019. aug. 25. 22:24
 20/24 anonim ***** válasza:
100%
Zavarna.
2019. aug. 25. 22:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!