Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tizenéves lányok, akiknek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves lányok, akiknek nem a szex minden?

Figyelt kérdés

Vannak még olyan lányok akik tizenévesen már nem a szexkapcsolaton törik a fejüket?

Visszahúzódó és kisajátító srác ként esélyem sincs olyan lányt találni aki nem az a fajta lenne aki belemenne minden féle szex kapcsolatba? Személy szerint 18 éves srác ként én is kivánom, csinálnám is, de nem úgy hogy közbe össze fekszek akárkivel, hanem egy valaki kéne, akiről tudom hogy ő az enyém, én az övé.

Mindenki furcsának tartja, miért van ennyire elítélve aki szerető kapcsolatba akar lenni? :D

2019. aug. 24. 18:24
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
100%

Van fiú lány barátság akármit is gondolsz kedves kérdező.

Nekem sose voltak fiú barátaim,emiatt mert mindig én is azt hittem hogy Ah,nincs fiú-lány barátság “az egyik fél mindig többet akar”. És mégsem. Azota 2 fiú barátom is lett akiket nagyon szeretek. Nem vagyok egy kielt k*va,van is párom már lassan 2 éve. Az egyik fiú barátom indonéz,3éve ismerem,a másik pedig a párom legjobb barátja akivel szuperül kijövök.

Nem szeretik a lányok ezt a hozzáállást,amivel te vagy,mert a bizalmatlanságodat tükrözi bennük. Nem bízol meg annyira a párodban,hogy legyenek fiú barátai? Akkor dolgozni se engedd mert ott is találkozhat fiúkkal. Sőt,le is fekudhetnek. Semmire nem megoldás ez a birtoklás vágy. Aki menni akar úgyis megy. Aki megakar csalni,úgyis megfog. Nem kell ezt tovább ragozni,ostoba “elvárásaid” vannak és így nem sok esélyed van normális lányt találni.

Jobban jársz egy antiszoc,önbizalomhianyos szüzikével,de nyugi,az olyan lányok általában nem valami szépek és lehet meg sem ütik a te mércédet :)

2019. aug. 25. 00:27
 22/42 A kérdező kommentje:
Utolsó, ezeket vágom, de épp ez az akkor is lefeküdhetne vele valaki vagy megtámadhatja stb.. És ha nekem pont az olyan lányok jönnek be akiket leirtál? Nem tul szépet szeretnék magam mellé, akinek az arca tetszik, a többi nem érdekel, sőt a modell alkat kiöltözött lányok inkább taszitanak mint vonzanak, nem szeretem a kiöltözött trendike kis tömeg lányokat. Igen, ki akarom sajátitani, hogy csak az enyém legyen, csak engem szeressen, nem vágyok rá hogy megcsaljon szóval igen, zavaró lenne ha lenne fiu "barátja".. Már eleve az nem menne el ha ilyenekt mond hogy "szereti" őket.. Szerintem nem szép dolog. De kinek mi.
2019. aug. 25. 01:07
 23/42 anonim ***** válasza:
100%
És ha mondjuk egy olyan közösség (pl sport egyesület) tagja, ahol vannak fiúk, akikkel jóban van, mi van? Hagyja ott az életének ezt a fontos részét miattad?
2019. aug. 25. 01:12
 24/42 A kérdező kommentje:
Biztos lenne rá valami megoldás. nem kell feltétlenül más fiukkal flörtölgetni ha a sporttal foglalkozik, nem? Ennyire egyszerű szerintem
2019. aug. 25. 01:14
 25/42 anonim ***** válasza:
100%
De téged a barátság is zavar.
2019. aug. 25. 01:16
 26/42 A kérdező kommentje:
Mert szerintem fiu lány barátság egyszerűen NEM LÉTEZIK! Az egyik előbb utóbb többet akar. Beszéltem egy kis csitrivel, akinek volt egy fiu barátja. Csak barátok alapon mondom oké, de szerintem biztos többet akar.. Másnap letiltott azzal hogy a srác szerelmet vallott neki. Nekem ennyi tapasztalat ebből bőven elég volt, soha többet ilyet!
2019. aug. 25. 01:19
 27/42 anonim ***** válasza:
96%

Igenis van fiú-lány barátság, nekem több fiú barátom is van, az egyikőjük még meleg is. Biztos pont rám fog izgulni. :D

És elég gáz, hogy a csinosan, semmit öltöző lányokat így semmibe veszed. Húzzak zsákot talán? Ezekben a nagy melegekben csak forró nadrágokban lehet túlélni.

2019. aug. 25. 01:26
 28/42 A kérdező kommentje:
Szerintem akkor sincs. Hát, bezzeg ha öltözőbe nyitnék rád egy melltaróba elküldenél anyámba, de nyáron "elmegy" ha igy flangáltok az utcán.. Nyáron elmegy, de akkor sem a haspóló és egyéb ribis "felszerelés", erre gondoltam....
2019. aug. 25. 01:30
 29/42 anonim ***** válasza:
Pedig tényleg ribis xd
2019. aug. 25. 01:37
 30/42 anonim ***** válasza:
95%

Senkit se egy haspóló miatt fognak kihasználni. Egy normális, stabil párkapcsolatban élek és kétlem, hogy a két haspólóm miatt fog kidobni. Ha így lenne, még én érezném magam szerencsésnek. Egy hozzád hasonló lúzer sose fog egy nő lába közzé se kerülni.

U.i.: Én is imádok szexelni.

2019. aug. 25. 01:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!