Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tizenéves lányok, akiknek nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tizenéves lányok, akiknek nem a szex minden?

Figyelt kérdés

Vannak még olyan lányok akik tizenévesen már nem a szexkapcsolaton törik a fejüket?

Visszahúzódó és kisajátító srác ként esélyem sincs olyan lányt találni aki nem az a fajta lenne aki belemenne minden féle szex kapcsolatba? Személy szerint 18 éves srác ként én is kivánom, csinálnám is, de nem úgy hogy közbe össze fekszek akárkivel, hanem egy valaki kéne, akiről tudom hogy ő az enyém, én az övé.

Mindenki furcsának tartja, miért van ennyire elítélve aki szerető kapcsolatba akar lenni? :D

2019. aug. 24. 18:24
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
18%

Kedves kérdező!

#1-es vagyok. Az én kérdésemben egy felnőtt gyerekes nővel elég sokáig vitatkoztam erről. Ha ott elolvasod a dolgokat, az én véleményem egyértelmű a dolgokról.

A 6#-os hasonló szánalmas csődtömegekkel, akik mindenféle elhasznált maradékkal beérik, csak lyuk legyen a magányos farkuknak, illetve kiknek minden jelleme a csökönyös nemi szervükben merül ki, nem érdemes foglalkozni. Az ilyenek bárkivel, bárhol, bármiképp beérik. Ezek még a tűzoltó csapot is megdugnák. Ki mennyire tartja magát.

Előbb utóbb ez a hatalmas nagy "szabadság" majd ki fog merülni. Mert nem lehet kordában tartani, mert veszélyes. Mindig minden ismétlődik. Előbb utóbb majd mindenki számára undorító lesz, és visszatérünk az önmegtartóztatáshoz, újra érték lesz a fegyelem, a felelősség, az öntudat. Viszont most nem ez van. Most az élvezet diktál. Élvezni bármikor, bárhol, bármi áron. Senki nem érdekel a felelősség tudat, csak minél többet élvezzünk. Senkit nem érdekel a jövő, CSAK MOST EBBEN A PILLANATBAN, BÁRMI ÁRON, de élvezzünk. Aztán eljön majd a böjtje, de addigra már késő. Ma ez a trendi, ez megy.

Ez azt jelenti, hogy ma bizony te vagy a hülye. Viszont mondják rá 100-an, 1000-en, millióan, hogy undorító vagy, hidd el, sőt ne csak hidd, hanem tudd is, nem veled van a baj. Én a kérdésemben különböző szálakon végig vezettem, hogy ez miért undorító, miért káros, miért rossz. Ott is látszik, hogy ezt senki nem fogja belátni, mert már önkritikára sincs szükség, hiszen senki nem kéri számon. Szabadság van...

Ahogy írod, a mai világban, veled van a gond. Csak nem relatív viszonyítsd magad a világhoz, hanem abszolút. S ekképpen, az erkölcs, a morál, az elviség, nevezd aminek akarod, vallástól, nézettől független, állandó, dogmatikus és nem vita tárgya.

Ahogy írtam, nem vagy egyedül. Én is itt vagyok. Sőt, nők is biztos vannak. Csak nagyon kevesen, nagyon nehéz megtalálni őket, s lehet nem is fogjuk megtalálni őket. Viszont én nem bánom. Az elveim tesznek azzá, aki vagyok. Egyénné. A többiek már csak a csőcselékbe tartoznak.

2019. aug. 24. 19:08
 12/42 anonim ***** válasza:
86%
Nekem "minden a szex", de nem fekszek össze akárkivel és millió kapcsolatom se volt. Ne haragudj ezt muszáj volt leírnom, mert nem tetszik az általánosításod és a negatív minősítések. Biztosan vannak ilyen lányok, a visszafogottabb prűdebbek közül kellene ismerkedned. Én k*vásabb vagyok, aki szeret maszatolni a párjával és szeret ki állni a hasonló lányok mellett.
2019. aug. 24. 19:08
 13/42 anonim ***** válasza:
21%
Imádom az ilyen önjelölt jótékony k**vákat, mint az utolsó. Ha nem b**zatom széjjel magam idegenekkel, akkor már prűd vagyok :D
2019. aug. 24. 19:10
 14/42 A kérdező kommentje:
12- es, ha ennyire nyitottan beszélünk.. Én is szeretném. Én akár 1 nap után lefeküdnék valakivel ha tudnám hogy hűséges és elfogad. én se vagyok szent! Én is csinálnál picit vadabb dolgokat, én is csinálnám napi 3x legalább.. De nekem ehez szeretet kell. nem az a sok bunkó lány aki letilt ha kiderül milyen vagyok...
2019. aug. 24. 19:11
 15/42 anonim ***** válasza:
96%

Egy nap alatt nem tudsz megismerni valakit annyira, hogy őszintén és igazán szeresd.

Attól még senki nem lesz bunkó, ha nem folytatja a beszélgetést veled, mert nem vagy neki szimpatikus.

18/L

2019. aug. 24. 19:15
 16/42 A kérdező kommentje:

igen, vágom hogy egy nap alatt nem megy csak példa volt..

De hát akivel tökre jól elbeszélgetünk elvileg elfogad és kedves, még az is letilt, és ezt nem értem rohadtul.. De mindegy, igazából értelme sincs itt szenvedni tovább, a macsó srácok ugy is megkapnak 1 ujjukra 3 lányt, aki tényleg csak szeretni akar és kettesbe lenni az meg mehet a f*ba.. Szóval én nem is töröm magam tovább, ugy se lehetek boldog, nem? Szexkapcsolat meg nem igazán játszik nálam

2019. aug. 24. 19:18
 17/42 anonim ***** válasza:
95%

13as: nem vagyok önjelölt se jótékony, ez a két minősítés jobban fájt mint a krvázás. Bóknak vettem utóbbit. Nem tudom miért vetted ennyire magadra a prűd szót, nem személyszerint neked céloztam, érdekes hogy sajátoddá tetted. Ezért ne engem hibáztass. Egyébként én sem bsztom szét magam idegenekkel, de ezt kommentemben le is írtam..

14es: én egy nap alatt nem feküdtem le senkivel, és nem is fogok valószínűleg mert 1 nap nem elég hogy megismerd a másikat. Honnan tudnád hűséges? Az elfogadót még értem.. Minőségi kapcsolatokra vágyom komoly és nem komoly ismerkedésnél is.

De miért tiltanak le? Milyen vagy te?

2019. aug. 24. 19:28
 18/42 A kérdező kommentje:
Nem tudom.. Én az elején elmondom hogy ha ismerkednék valakivel hogy visszahúzódó vagyok, elitélem a trendi magamutogató lányokat, ha lenne barátnőm szinte kisajátítanám, nem szeretném ha más fiukkal is lenne, ha ismerkedik és komolyan gondolja velem csak velem foglalkozzon akkor. Ha ezt elfogadja akkor onnantól megy a beszélgetés, legutóbb például megint azért tiltottak le, mert nem irt vissza, én pedig mondtam hogy akkor nem zavarok.. ki érti ezt
2019. aug. 24. 19:34
 19/42 anonim ***** válasza:
100%

"ha lenne barátnőm szinte kisajátítanám"

Nem csodálom, hogy tiltanak. Egy ilyen után én is menekülnék. Az a típus lehetsz, aki azt se tudná feldolgozni, hogy a lánynak vannak fiú barátai, ismerősei. Ja, nekem se kéne egy olyan srác, aki ennyire ketrecben tartana.

18/L

2019. aug. 24. 20:06
 20/42 A kérdező kommentje:
persze, én nem szeretném ha a barátnőmnek fiu "barátai" lennének.. olyan NINCS. Van aki elfogadja, és teljesen igy gondolja mint én, egyenesen tetszik is neki. De most nem ez volt a lényeg. Akinek nem tetszik annak nem irok többet azt nem zavarom, de sok olyan van aki olyan mint én. De a kérdés nem ez volt
2019. aug. 24. 20:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!