Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 16 éves lánnyal mennyire ideális szexuális kapcsolatot létesíteni 21 évesen?
Figyelt kérdés
Való igaz, hogy 16 éves, de olyan kislányosan viselkedik a korához képest. Szerintetek? Érdemes vele valamit kialakítani az ágyban?2019. aug. 23. 22:23
1/7 anonim válasza:
Ez akkor tudod meg, ha felnyársalod a répáddal. ☺️
2/7 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek jó, akkor miért ne?
3/7 anonim válasza:
Ne azzal foglalkoz(zatok), hogy mi ideális! Ha mindketten szeretnétek akkor tegyétek meg! Egyszer élünk! Csak védekezzetek!
És ha most azt mondanánk, hogy nem ideális, akkor szakítani fogtok? Na ne viccelj már!
4/7 anonim válasza:
Csapassad amig lehet. Ha benne van csináld.
Ha nem kell küld nekem.
5/7 anonim válasza:
Mikor összejöttünk barátnőm 16 volt, én meg 21 még, most 23 vagyok. Nekem tetszett, hogy én alakíthatom ki a szexuális kultúráját. Ennyi idősen könnyebben belemennek mindenbe, nincs sok negatív tapasztalata és van kedve kipróbálni soksok perverz dolgot. De persze ehhez kell a szerelem is . Csak szexbabának ne használd, bár némelyik igényli
6/7 anonim válasza:
Én 29 évesen is voltam 16 évessel. Semmi gond ezzel. Most leszek 30, de most se gondolkoznék rajta.
7/7 anonim válasza:
16-17 éves lányok manapság már tapasztaltabbak, mint sok 21 éves pasi. Én 23 évesen jártam 17 évessel és semmi gond nem volt a szexel. Olyan önbizalmuk van és nyitottak, hogy csak na. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!