Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok, miért várják el, hogy jóképű pasijuk legyen?
#19 Azzal a 47% te biztosan hasznos tanacsokat adsz.Most is hulyesegeket frocsogtel...
#20 Attol fugg neked mi az atlagos.Mert smit leirtal az lehet akar a modellalkat.Ami szerintem mar nem atlagos,a jokepu fele hajlik.Nekem az egyszerubb lanyok jonnek be.
Hülyeséget mert nem a szád íze szerint írtam?:)
Azt lesheted. SENKI NEM FOG veled foglalkozni ha ronda vagy, hiszen semmi vonzót nem talál benned külsőre ami megmozgatná!
Lehet vergődni.
Neked magaddal van bajod.
Amen.
Szamomra nem fontos. Masok szerint en 10/ eros 7-8vagyok, a ferjem viszont olyan 4-5
Szamtalanszor megkaptam,hogy hozzam azert helyesebb ferfit kepzeltek el,nem ilyet.
De nem erdekel. En ot valasztottam a kedvessege,figyelmessege,odaado termeszete miatt es ot szeretem.
En ra nem ugy nezek,hogy 10/4
Hanem szamomra o a 10/10
Hat en kb 10/3-as vagyok es nem lett baratnom pedig mindenki azt mondta h majd lesz de nem jott ossze senki es mar nem is probalkozom
24/F
Azért drágám, mert mindenki szereti a szépet. :)
Ahogy te is a szép nők látványát..
Ne legyetek már álszentek, nem minden a külső, de alap dolog, hogy valaki jól nézzen ki.
A külső meg relatív.
A külső a fontos elsőre, ha ronda vagy így jártál.
Nem gondolod hogy majd utánad mennek ha nincs egy sármod, nem vagy jóvágású, keresgélj a saját súlycsoportodban, de még azok a nők is jóképűt akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!