Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszik ez a testalkat? (Képekkel)
2019. aug. 23. 20:23
51/55 anonim válasza:
Nekem ez már duci. Nem kövér de nem is érnék hozza a zsirpárnákhoz. :/ gondolom a sok privi miatt vagy itt hogy kicsit fenyezd az egodat. Hat szerintem ez az evek alatt csak gyarapodni fog és egyre undoritobb leszel.
52/55 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű tested van, legalább van mit fogni és nem kell finomkodni :D Bár az arc számít, de az alkatod jó
53/55 anonim válasza:
AZt irod hogy neked lenne jogod lepontozni.
Hát szerintem neked se lenne , már csak emberségből sem. Azért mert valaki leírja a véleményét hogy tetszik vagy nem tetszik ez az alak.
Mert olyan nő nincs a világon aki mindenkinek tetszik.
Furcsa is lenne, azért ilyen szép szines a világ mert mindenkinek más az ízlése, nem ugyan az tetszik mindenkinek. Nekem tetszik , nagyon jó csaj.
54/55 anonim válasza:
Talán belefér, de ahogy idősödsz, egyre rosszabb lesz a helyzet, erre vigyázz. Ha huszonéves vagy, akkor tényleg husi.
55/55 anonim válasza:
Igen, nekem tetszik. Bár a hasadról picit ha fogynál, mégjobb lenne (5-7kg. Tudom miről beszélek, én mostanában adtam le több, mint 10-et és előtte sem volt nagy hasam). Most te is mondasz véleményt az enyémről?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!