Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek tetszik ez a testalkat? (Képekkel)
2019. aug. 23. 20:23
31/55 anonim válasza:
Semmi baj nincs az alakoddal.. :) Soot!
Es az utolso kepet ne irjatok mar neki hiszen lehet latni, hogy csak felre csuszott a melltarto
2. Kepen eleg jol lathato, hogy ez nem tul husi.. Meg kivanatosnak is lehetne mondani vagy szexinek, Gondolom mar megrohamoztak privatban is :)
32/55 A kérdező kommentje:
Nem kerek privatokat! (Szerencsere nem is jut el hozzam a nagy resze mivel a fel gyk mar tiltva van nalam)
2019. aug. 23. 20:59
33/55 anonim válasza:
Akkor mire ez a nagy megerősítés?
35/55 anonim válasza:
Pedig én privátba küldtem, el a véleményem. Nem kértem többet.
Ez volt az üzenet témája: Testalkat (nyugi nem vagyok perverz)
36/55 anonim válasza:
Én ott a parton letépném rólad azt a bikinit, aztán atomjaidra kefélnélek.
Most már jobb lett az önbecsülésed? ;)
38/55 anonim válasza:
Egyszerűen csodálatos. Elismerésem. Nagyon vonzó test. 😊 31F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!