Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex megvonással büntetni nem hülye ötlet?
Szülinapi bulim volt, és hát kicsit ittunk a haverokkal. Barátnőmmel lefixáltuk azt, hogy másnap reggel megyek hozzá, tehát nem alszok nála. Vele ünnepeltem reggeltől, és este meg haveroknak ígértem el magam. És hát igazából kicsit fáradt voltam, sokáig elhúzódott az ünneplés , amikor mentem hozzá igyekeztem összeszedni magam. Amikor odaértem, megkértem hogy egy órára bújjunk össze, hogy picit aludjak, és utána az övé vagyok 100%-an.
Mire hatalmas hiszti közepette, egy pofon kíséretében közölte, hogy egy hétig nem hajlandó velem szexelni, mert képes voltam ilyen állapotba oda menni.
Nem voltam részeg, alkohol szagom se volt, ugyan is zuhanyoztam, fogat mostam, ruhát cseréltem direkt mielőtt hozzá mentem.
Szóval ekkora bűnt követtem el azzal, hogy megkértem hogy pihenhessek kicsit? És nem hülyeség ezzel "büntetni"?
Beszéltem vele. Rá kérdeztem, hogy igazából mi zavarta. Azt mondta, hogy az, hogy miért megyek oda fáradtan, mert hogy ez nem egy hotel.
De nem is értem, mert volt már úgy, hogy munka után is nála aludtam, és akkor is fáradt voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!