Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szex megvonással büntetni nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szex megvonással büntetni nem hülye ötlet?

Figyelt kérdés

Szülinapi bulim volt, és hát kicsit ittunk a haverokkal. Barátnőmmel lefixáltuk azt, hogy másnap reggel megyek hozzá, tehát nem alszok nála. Vele ünnepeltem reggeltől, és este meg haveroknak ígértem el magam. És hát igazából kicsit fáradt voltam, sokáig elhúzódott az ünneplés , amikor mentem hozzá igyekeztem összeszedni magam. Amikor odaértem, megkértem hogy egy órára bújjunk össze, hogy picit aludjak, és utána az övé vagyok 100%-an.

Mire hatalmas hiszti közepette, egy pofon kíséretében közölte, hogy egy hétig nem hajlandó velem szexelni, mert képes voltam ilyen állapotba oda menni.

Nem voltam részeg, alkohol szagom se volt, ugyan is zuhanyoztam, fogat mostam, ruhát cseréltem direkt mielőtt hozzá mentem.

Szóval ekkora bűnt követtem el azzal, hogy megkértem hogy pihenhessek kicsit? És nem hülyeség ezzel "büntetni"?

2019. aug. 22. 22:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
72%
De az, hülye kis 3,14csák alkalmazzák, mert azt hiszik, ez helyettesíti a problemák megbeszélését. Utana meg csodálkoznak, hogy otthagyják őket. Meg HP-nek tartják.
2019. aug. 22. 22:59
 12/22 anonim ***** válasza:
73%
nem értem mire jó hogy kasztrálni akar...a szexmegvonást meg pláne nem,hiszen elvileg az neki is jó...beakar törni? Nőjön fel! mindenkinek kell egy kis"én idő"
2019. aug. 22. 23:25
 13/22 anonim ***** válasza:
35%
Szakítani kell a hülye p!csával azonnal.
2019. aug. 22. 23:36
 14/22 anonim ***** válasza:
18%
Ne aggódj. Holnap már nem lesz ilyen. Vigyél neki virágot. Attól majd leesik róla a bugyi (többség ilyen)
2019. aug. 22. 23:45
 15/22 anonim ***** válasza:
35%

Tessék? Te ennyire rossz vagy az ágyban???

Eskü nem értem a történetet. Most akkor ezzel kit büntet? Vagy mással szexel helyetted? Ha mással sem szexel, akkor saját magát bünteti. Old meg mással a szexet, ennyire buta nőt.. bazz.

N.

2019. aug. 23. 00:00
 16/22 anonim ***** válasza:
29%

A szex nem eszköz aminek a megvonásával fenyegetőzünk, "kizsarolunk" valamit, hanem két ember intim, bizalmon alapuló kapcsolatának a kiteljesedése és nem mellesleg az egyik legjobb dolog a világon.

A partnerének igazából azzal volt baja, hogy elment a barátaihoz és nem addig is vele volt.

Az ha valaki megsértődik ha nem kap meg valamit az természetes. A duzzogás, "hiszti" sértődöttség bizonyos fokig tolerálható (pláne ha valamennyire igaza van a sértett félnek). A pofon viszont SOHA SEMMILYEN formában NEM!

Ideje lenne elgondolkodnia azon, hogy lezárja ezt a kapcsolatot.

2019. aug. 23. 00:06
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj, majd szexelsz mással. Meg is mondhatod neki nyugodtan, hogy ha ő nem hajlandó, akkor majd keresel mást. Ez a kapcsolat amúgy is a végét járja.
2019. aug. 23. 08:30
 18/22 anonim ***** válasza:
44%

Nem lehet inkább, hogy valamiért azért mégis mérges lehetett, amit nem mondasz itt nekünk el vagy nem gondoltál bele valamibe?

Egyébként meg ne itt panaszkodj, hogy nem érted, hanem kérdezd meg, hogy pontosan min húzta fel magát.

Sok ez a reakció, de valamiből csak kiindult, akkor is ha értelmetlennek tűnik. Te csajod, derítsd ki. Tűrni meg nem kell, ha nem akarsz és csírájában elfojtod, hogy így viselkedjen, persze nyilván nem agresszívan, de megbeszélhetnéd vele.

2019. aug. 23. 09:01
 19/22 anonim ***** válasza:
50%

Nekem a pofon itt a legnagyobb gáz!

Ilyen nincs, hogy megpofoz!

Én dobtam volna a picshába....

A szexmegvonás is gáz, de ez a legalja komolyan. Mit vársz a későbbiekben ettől a nőtől?

Szerintem sürgősen beszélgess el vele erről a pofonról, mert ez kur.vára nem normális!

22N

2019. aug. 23. 11:03
 20/22 anonim ***** válasza:
41%
Kíváncsi lennék ha te mondanád neki azt h 1 hétig nem fogod még akkor hogy állna a szája
2019. aug. 23. 11:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!