Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Maszturbációkor ti hova...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mocskospocok kérdése:

Maszturbációkor ti hova lőttök srácok?

Figyelt kérdés
Félre ne értsétek, minden rendben van velem. Van asszony is meg minden. Csak ugye gyerek is és mivel egy szobába alszunk nehéz össze bújni az asszonnyal. Megcsalás bem jöhet szóba, plusz ott vannak ugye a piros betűs ünnepek is. Szóval szerintem nem gond segítségül hívni az öt combú nőt. A dolog ott kezd problémázni hogy amik ismert "technikák" azok "odafigyelést" igényelnek. Tudom zuhanyzó meg stb. Ez mondjuk pont jó példa, de ha semmi olyan nincs kéznél akkor kellene valami cél eszköz ahova mehetne a finish. Nos a dolog ott problémás hogy ugye az ismert technikáknál oda kell figyelni túlzottan. Ez sokszor elveszi a maszturbálás örömét. Szóval valami nagyobb érkezési zóna kellene hogy meglegyen az áhított szuper finish. A lendületes távozást nem adnám fel az egyenletből, ha értitek mire gondolok.

#Maszturbáció ejakulació #Handjob kézimunka
2019. aug. 22. 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Köldöktájék, aztán teáskanállal megeszem.
2019. aug. 22. 21:10
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Háth vagy lefekszel, és akkor magadra (alhas, has), aztán zsepivel letörlöd. Vagy zsebkendő, újságpapír. Vagy szimplán a földre ereszted aztán feltörlöd. Na persze ha padlószőnyeg van, akkor ez kevésbé jön szóba.
2019. aug. 22. 21:11
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az űrbe.
2019. aug. 22. 21:22
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én el tudnék képzelni egy csak erre használt kéztörlő törölközőt amit magadra terítesz, akkor megmarad az egész szabadsága meg nem is hangos mint a papír.
2019. aug. 22. 21:23
 5/6 anonim ***** válasza:
6%
Ha "céllövölde" gondolata izgatja, akkor próbálja meg a párjával történő együttlétekbe beépíteni egyes elemeit, új szín lenne a szexuális életükben, egészségükre!
2019. aug. 22. 21:58
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem már nincs mit lőni... vagyis csak csöpögök.
2019. aug. 22. 22:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!