Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 14-18 éves lányok szokták magukat ujjazni is, vagy csak kívül simogatják magukat maszturbációkor?
Figyelt kérdés
2015. dec. 11. 16:26
1/10 anonim válasza:
én csak simi, de mostnában néha szoktam ujjazni is magam.
18/L
2/10 anonim válasza:
elmultam már 18 de kb 14-15 éves koromtól ujjaztam magam rendesen-ez elég emberfüggő
3/10 Krisztike 95 válasza:
Én 14-évesen ujjaztam magam most 20 vagyok.
4/10 anonim válasza:
Általában ujjazás is, de egyéb eszközökkel is történt már.
5/10 anonim válasza:
Nem élekor függvénye, én soha nem ujjaztam magam, simi vagy eszköz.
6/10 anonim válasza:
simiből tudok csak élvezni. ujjazásból sose... szóval simi :)
7/10 anonim válasza:
Hát először csak simogatom es utána már ujjazom is. 13/L
8/10 anonim válasza:
Leginkább simi, de ritkán ujjazok is.
14/l
9/10 anonim válasza:
Én minden este szoktam kényeztetni magam. Eloszor simi de ha nedvesebb vagyok akkor benyúlok...sőt a fésűm nyelével csináltam a minap:)
10/10 anonim válasza:
fújj de undoriítóak avgytok redvásmagyar lányok ti fréfigyülölő örökszűzek vagytok halálotok napjáig és még utána is !!!!!!!!! átok húljon reátok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!