Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit csináljak, ha nem találok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha nem találok jó szeretőt itthon? Más lány is van ezzel így?

Figyelt kérdés

Külföldön éltem egy darabig, ahol megismerkedtem néhány férfival.

ELKÉPESZTŐEN jók voltak az ágyban. Nem vicc. Visszagondolok és már benedvesedtem.

Most elkezdhetném írni miket hogyan, hol csináltak és miképp, de felesleges, mert csak elszomorodom a régi szép emlékeken, amik a múlté.

Ehhez képest idehaza, valamiért, istentudjamiért, a férfiak nem tudnak szeretkezni.

Minden nap szomorú vagyok, mert nem találom meg a párom és itt van a lakásom, nem abban a másik országban.

Olyan férfi pedig nem kell, akiben nincs meg a mediterrán szenvedély.

2019. aug. 22. 16:02
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
30%
Akkor vissza kell menni, a fekete lőcsű kékmakkosúak hazájába. Vagy megvárod míg jön egy pár ide is. Aztán már mehet is a hazátlan kevertnemzet gyártása.
2019. aug. 22. 17:23
 12/28 A kérdező kommentje:

Erre én is gondoltam.

Itt élő ottani férfiak.

Van is egy ilyen étterem Budapesten, echte mediterrán szenvedélytől izzó szakácsokkal tele.

Egy. :(

De a legtöbb turista Budapesten, jön a családdal.

2019. aug. 22. 17:31
 13/28 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem azert van ez mert szegeny orszag. Feltorekedni nagyon nehez. Egyhelyben lenni (külföld) könnyebb Itthon rotkábbak a jopasik bar környeke valogatja. Keresgelj es találsz.
2019. aug. 22. 17:45
 14/28 anonim ***** válasza:
55%
Mediterrán, azaz dikmán lőcs azért akad szép számmal Kelet Magyarországon is. Nem kell azért a giroszosig menni.
2019. aug. 22. 17:58
 15/28 A kérdező kommentje:
Nem törökök, nem görögök.
2019. aug. 22. 18:08
 16/28 anonim ***** válasza:
Macedónok akkor?
2019. aug. 22. 18:17
 17/28 A kérdező kommentje:

[link]

erre gondoltam, ez a szenvedelyes szex

2019. aug. 22. 18:40
 18/28 anonim ***** válasza:
50%
Ez reszelős dugás!
2019. aug. 22. 18:42
 19/28 A kérdező kommentje:

ez ??

02:25 .. mmmmm .. ez szenvedely

2019. aug. 22. 18:45
 20/28 anonim ***** válasza:
De akkor milyen férfiakról beszélsz is?
2019. aug. 22. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!