Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyivel nehézkesebb a szex egy kövér nővel?
Egyáltalán nem nehézkes. Lovagláskor a nő térdén van a súlypontja, Te a combjai között vagy - hogy úgy mondjam átível fölötted. A nagy fenék sem nehezít semmit, sőt ... engem rohadtul beindít ahogy gömbölyödik előttem.
Nem nehézkes és nagyon élvezik - jobban mint bármelyik csoffadt faf*nia! Imádom a husis csajokat, nem egynek fizettem már, hogy feküdjön le velem. Kinyalom őket, akkora orgazmusuk van, mint az állat! Ne értsd félre, nem azért mert olyan profi lennék, hanem mert kegyetlenül át tudják élni ezeket a dolgokat. Nincs szebb, mint egy husi csaj orgazmus közbeni reakciói, vagy a csillogó tekintete ahogy rám néz utána! AAAAaaaaa, megveszek értük!!!!!
A nonek nehezebb inkabb. Tulsullyal nehez mozogni jobban izzad hamarabb elfarad kevesbe aktiv (van kivetel de keves). Lovaglaskor nem rad nehezedik hanem terdel igy teged nem veszelyeztet h osszenyom vagy nem tudom mire gondoltal:D hogy nagyobb farok kell e? Meglehet. Par centi zsirreteg azert tuti van a combtő/ punci felett is.
En sajat magamon is tapasztaltam hogy mikor (egy betegseeg miatt) hiztam 10-15kg ot (80kg voltam a 170cm hez) teljesen kifaradtam szexnel es lomhabb voltam ugymond. Most 65g vagyok ujra es osszehasonlithatatlanul nagyobb az energiaszintem az allokepessegem es szivesen pattogok cserelek pozokat vagy vagyok aktivabb es nem kopom ki a tudom se:D
Szoval inkabb a no reszerol szamit sokat a tulsuly, pasi oldalrol meg max nem lesz olyanaktiv a no
23L
Molett vagyok es aktiv az agyban
Szal a tomegem soha nem okozott gondot
Siman eleg az atlag meret sot a nagyott nem is szeretem mert faj.
#7: Igen, képzeld el, szexelünk! És nem azért, mert van, aki ránk fanyalodik, hanem olyan is van, aki kimondottan erre gerjed!
És nem, még nem nyomtam agyon senkit. :)
Én 100kg körül vagyok, a párom még több is. Kegyetlen jókat szexelünk, és bár nem nagyok a méretei, teljesen kielégít. Pózokkal semmi gondunk. Nyilván nem állunk kézen meg szaltózunk de minden normálisnak tekinthető dologra képesek vagyunk.
Régen volt vékony meg izmos pasim is, szerintem a kedvesség, meg törődés többet számít (majdnem) minden pasinak mint az alkat :)
Én voltam nem egy ducibb nővel, imádtam őket, számomra jobb volt velük a szex mint egy vékonnyal, semmi hátrányt nem vettem észre.
Méretbe nem kell nagyobb, hát súlytól függ, a lovagló póz lehet nem a legjobb, azt a túlsúlyosak kevésbé szeretik szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!