Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kövér pasival milyen a szex? Meg lehet oldani egyáltalán?
Attól függ, hogy milyen kövér? Ha nagy a hasa, akkor bizonyos pózok nem mennek, mert nem fér hozzád, pl misszionárius vagy kutya.
Megoldható, csak akarni kell, de ilyenkor az álló képeséggel is komoly gondok vannak.
Ha nem vagy túl "éhes" és nem vagy nagyon kiváncsi már technikákra, pózokra, akkor el lehet lenni.
Mi az a kövér? Kinek mit jelent? Én 185cm és 110 kiló vagyok. Vagyis nem sovány! Sőt! Sokaknak már kövér kategória. Mégsincs semmi gondom a szexszel. Nyilván vannak pózok, amik nem mennek olyan egyszerűen, mintha nem lenne hasam. De meg lehet oldani így is.
Ugyanakkor van egy vevőm. Kb. 240 kiló a pasi. Na nála már én is elgondolkodtam, hogy vajon tudna-e szexelni ha lenne nője vagy nem? Nekem már az is fejtörést okozott, hogy amikor a dolgát végzi, hogy sikerül neki? Mert olyan gömb az egész fickó, hogy a kezével nem éri el magát sem elöl, sem hátul. Na az már tényleg kivitelezhetetlen kategóriának tűnik nekem.
47Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!