Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos pénisz hossz elég a lányoknak?
Most van egy lány aki nagyon tetszik, és én is neki. Nagyon szép lány, és nagyon formás teste van.
Szerintetek lehet hogy ő a nagy péniszt szereti? Tudom hülye kérdés, és lehet hogy túlgondolom az egészet. De légyszi válaszoljatok!:)
#4 ahogy a megfogalmazás mutatja az csak átlagos. Így maximum átlagos lehetsz vele. A jó , az ideális az nagyobb .
Hogy megelégszik e az átlaggal abban csak renenykedhetsz. De kb úgy fogsz te szép formás testű lánnyal szexelni mint én
Ha tudod hogy hülye kérdés mégis miért írtad ki?
Mégis honnan tudjam hogy szereti e a lány a nagy f-s z t?
Persze hogy lehet hogy azt szereti, lehet hogy a kicsit de az is lehet hogy holnapra leszbikus lesz
És hány évesen kérdezel ilyet? Illene tudni azt is hogy nem csak a hossz számít.
9-es. Elég buta vagy ha nem értetted mit akartam mondani.
Az ember szereti másra használni. Valódi funkciója a megtermékenyítés. Egyébként lehetne a hímeknek p*nája is ha csak vizelni kellene azzal a szervvel.
A kérdésre a válaszom az, igen elég a lányoknak.
Unalmas már egyébként hogy minden nap van 2-3 ilyen kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!