Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy tartósan beteg lánnyal, aki nem gyógyítható de nem halálos?
Pl. cukorbeteggel (bár abba is bele lehet halni de én pl jól kezelem)
Arra gondolok főleg hogy pl nem félnétek hogy veletek lesz rosszul vagy akármi ami nektek zavaró lehet.
19/al
#17 és gondolod hogy itt találsz normális partnert?
Főleg hogy úgy irod ki hogy 19/L. Mert annal pont semmi köze hozzá. Max annyi hogy egy fiatal srác ezt kevésbé toleralja, mig egy idősebb aki tényleg figyelne az ilyenre pedig kihasználná. Ha valóban ilyen gondjaid vannak és igazat irtál itt biztos hogy nem találsz olyat aki kitartana és nem csak kihasználna.
20-as vagyok, bocsi az utolsó kérdésre a válasz "veletek lesz rosszul vagy akármi" kimaradt.
De félnék, nagyon. Egy lány az életem értelme lenne, szinte tőle függnék, és látni hogy neki rossz nagyon nagyon szar lenne. De ott lennék mellette és fognám a kezét (Lehet b*zizni) és segítenék neki elfelejteni :D
Végülis, arról szól egy kapcsolat hogy szereted, nem arról hogy egy kis betegség vagy veszekedés miatt már nem tartasz ki mellette. A szeretet a lényege.
#21 pont eltaláltad, azért írtam kort hogy a velem egykorúak válaszoljanak főleg és ne a 40 évesek. Ja meg persze azért hogy beleköss.
Nem akarok itt párt találni, hülye lennék. Pont egy olyan helyen keresnék ahol mindenki anonim, kép nélkül aztán lehet a 20 éves Robi egy 62 éves Sanyika, minden vágyam.
De a második válaszodra ment a zöld.
Szerintem a legtobb embert nem zavarja a hasonlo betegseg.
En inzulinrezisztens vagyok es olyan f.sul voltam 3 evig mig nem derult ki hogy azt nem tudod elkepzelni. A kulsom is teljesen szetesett, hizas csunya bor hajhullas stb, allando faradtsag visszatero fertozesek es meg sorolhatnam. De az az igazsag ha te nagyon sokszor vagy szarul annak az az oka hogx valamit nem jol csinalsz. Amit igy ki is neztem a valaszaidbol azt irod hogy sok cukros dolgot eszel. Lehet rosszul tudom de neked semmi hozzaadott cukros etelt nem szabadna enni nem? Legalabbis az IR eseknel igy van. Es sok cukorbeteg azt hiszi jaj mindegy mit eszek ehetek sutit csokit fagyit barmit csak ki kell szamolni az inzulint hozza... ahha lol nagyon nem. Ha neked ezt tanacsolta az orvosod akkor keress mast mert egy jol beallitott dieta es inzulinadagolas mellett NEM fordulhat elo hogy te nemtudsz aludni kiver a viz meg olyan rosszulelteid vannak hogy nem tudsz mozdulni. Hidd el nekem ha mindent jol csinalsz ilyen nincs. Ahogy mar nalam sincs hipozas es tarsai. Ismerek nem egy cukorbeteget es nagyon jol beallt az eletuk miutan betartjak a szabalyokat. Tudom rohadt nehez lemondani az edessegekrol de ha jobban akarsz lenni muszaj. Hidd el halesz valakid neki se lesz jo latni hogy ilyen sokszor vagy szarul. Nem fog emiatt elhagyni ha szeret de rossz latni ha a masik igy szenved. A cukorbetegsegnel vannak ezerszer rosszabb nem halalos de eletre szolo betegsegek is
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!