Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnétek egy tartósan beteg lánnyal, aki nem gyógyítható de nem halálos?
Pl. cukorbeteggel (bár abba is bele lehet halni de én pl jól kezelem)
Arra gondolok főleg hogy pl nem félnétek hogy veletek lesz rosszul vagy akármi ami nektek zavaró lehet.
19/al
A cukorbetegség az egy állapot. Semmiben nem befolyásol, az étkezésre kell odafigyelni.
Lasd Erős Antónia. És kb több tizezer másik ember.
A sok idétlen meg beveszi és ugrik rá.
Mentális beteggel soha. Bármi mással igen. Ha valaki a betegséged miatt nem jönne össze veled az nem is akar komoly kapcsolatot.
Sokkal jobban számít hogy milyen a világképe, a felfogása.
Bocs akkor meséld el hogy a kapcsolatban és az ismerkedésben miben akadályoz a cukorbetegség?
Mit nehezit meg egy kapcsolatban?
Nem félnék. Jó vagyok kritikus helyzetekben.
De preferálnék egyszer egy halálos beteget.
Hali! Szerintem eleve az is hülye aki külsőre megy, és valami félmeztelen, haspólóba más fiuknak pózolgató lánnyal jön össze... Nem a külső számít, hanem hogy elfogad és szeret, hűséges-e. Pont nem érdekelne hogy betegsége a cukorbetegség stb, bár nem tudnám megkinálni a cuccokból mert én meg étkezési zavar miatt kb csak cukros dolgokat eszek :D Ennyi erővel az egyetlen családtagomat is elhagyhatnám mert tüdő daganatos szívbeteg, ez a kettő máris halálos, a többi gondot és gyógyszert pedig reggelig sorolhatnám. De ő van mellettem, családtag, nem hagyom el. Ahogy azt a lányt se hagynám el ilyen miatt akivel szeretnénk egymást. Lúzer vagyok, de szerencsére a visszahúzódó lúzer, nem a ribis külsőre és "tökéletességre" hajtó macsó barom. :)
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!