Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen (női) mellekkel élni?
Hat jo es rossz
Jo mert a noiessegem kulso megnyilvanulasa
Rossz mert a pasik max egy szexualia targyat latnak benne
Két és fél évig egy bal közepes női mell volt a baátnőm, most egy jobb feszes kis cici. A második jobban mos, főz, engedékenyebb.
F, 38
En szeretem hogy vannak melleim, es hogy nem kicsik.
Viszont ha nem veszek fel mely kivagasu felsőt akkor is feltűnően megnézik.
Nekem nagyon kényelmetlen, pedig nem óriásiak. De nehezek, sokszor útban vannak, és egy átlagos melltartó nem akadályozza meg, hogy gyorsabb sétánál már kellemetlenül kilengjenek.
Azt sem szeretem, hogy ruha alatt is feltűnőek. Szerencsére nem sok egybites beszólást szoktam kapni, de zavaró, amikor a férfiak szeme úgy tapad rá, mintha én észre sem venném. Nemcsak idegenek néznek meg, hanem ismerős férfiak beszélgetés közben, ami borzasztóan zavarba ejtő.
Ha lehetne választani, 1-2 mérettel kisebbeket szeretnék.
Nekem olyan picik, hogy gyakorlatilag nem tudok nyilatkozni :D Viszont mivel táncolok és futok, nagyon szeretem őket így, nincsenek útban és nem nagyon ugrálnak. Táncban főleg fontos, hogy minden testrészedet kontrolláld, így elég rossz lenne, ha a melleim szabotálnák a koreómat :D
Sok nagymellű nőismerősöm van, és mindegyik "lusta", vagyis utálnak sportolni, de teljesen megértem őket, szóval ezt egyáltalán nem elítélően írom. Nagy mellekkel tényleg nehezebb dinamikus sportokat űzni, számukra inkább a lassabb vagy kitartóbb testmozgás lehet jó opció, pl. jóga, úszás ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!