Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit kezdjek magammal?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Van baratnom, szeretem es a szexualis eletunk is rendben van.

Megis allandoan a puncin jar az eszem, allandoan dugnek. Sajnos mas noket is...

Nem csalom meg mert szeretem, onkielegitek is de megis kivanom megjobban...

Sajnos lenne lehetosegem masik nokkel is lefekudni, de nem tartom korrektnek. Tanacstalan vagyok miert jar ennyire csak ezen az eszem.

26F

Szerintetek?

2019. aug. 19. 18:22
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Van több ilyes ismerösöm is az egyiknek 5 éve van nöje a másiknak 10 éve, egyikük sem bír magával, szóval csalják a nöjüket az elv az hogy mivel csak szex az egész egyszeri vagy fizetös ezért érzelmileg hüek nöjükhez és elfogadható.
2019. aug. 19. 18:27
 2/7 A kérdező kommentje:
Erdekes megkozelites...
2019. aug. 19. 18:28
 3/7 anonim ***** válasza:
Arról panaszkodnak hogy nem tehetnek róla mert szinte állandóan áll és kb extrém szinten csinálják, én nem tudom megérteni hogy prosti/ribi után még van erejük lerendezni az asszonyt vagy 3 szor,néha órás menetekben.
2019. aug. 19. 18:31
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Ne pazarold életed legszebb éveit párkapcsolatra! Tök fölösleges. Élj! Még most, ne később! Különben olyan keserű p..ccsé válsz, mint a többi hűséges hülyegyerek aki aztán persze később szakít és bánkódik... 29F
2019. aug. 19. 18:57
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
Mert te vagy a nagy kan!
2019. aug. 19. 20:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem is állandóan áll és még nőm sincs...

Én mit kezdjek magammal?

Amúgy szerintem csinálj valamit, mert az fix, hogy unatkozol.

24/f

2019. aug. 19. 20:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is hasonlóan vagyok. Tartom magam.

30f

2019. aug. 20. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!