Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexik az ilyen lányok?
Röviden rólam annyit hogy sportolok szóval van rajtam ízléses mennyiségű izom, nagy fenék, közepes cici, nagy combok, kis csípő és szép arcom van, rövid fekete hajjal. Persze mindenkinek más a szép, de na :D. Okos vagyok, művelt, nem egy stréber vagy könyvmoly de széles az érdeklődési köröm szóval a második világháborútól kezdve a kutyák párzásáig sok mindenről tudok legalább egy keveset. :)
Na és ismerkedtem egy sráccal, bókolt sokat, kedves volt aztán egyszer szóba került hogy én videójátékozok (méghozzá elég jól és elég sokat, de nem vagyok függő és nem teszem fontosabbá mint pl egy találkozót) és nála maga a tény hogy gamer vagyok elég volt ahhoz hogy három randi után elvágjon mindent. Szerinte egy lánytól nem jó dolog, biztos azon függök meg tuti minden fiúval kacérkodok mert megtehetem. Mondjuk szoktam poénkodni srácokkal de ha átlépnek egy határt megmondom hogy nekem ez így nem.
Na de tényleg ilyen nagy gond ha valaki lányként aktívan játszik és ezt tekinti hobbinak? Vagy ő csak ezt találta jó oknak hogy lekoptasson azért mert alapból nem kellek? Nektek ez baj lenne, esetleg tetszene hogy lehet együtt kockulni?
18/L
Nekem abszolút nem lenne gond.
Inkább beszéljünk a kutyák párzásáról :D
27F
#1 R6, Battlefield, Apex, Metro, Overwatch főleg mostanában de amúgy mindig kéznél van egy jó kis Minecraft, BO2 vagy Assassin's creed :D
Jelenleg 150 játékom van szóval kis túlzással mindent és akármit 😂
Pár gyors válasz: arik vagytok privisek (mind a három aki csak ezért írt :D) de nem dumálunk a kutyák párzásáról 😂
És nem küldök képet, képzeljétek el olyannak ami nektek szépnek számít és az alapján mondjátok, ennyire nem személyes a kérdés :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!