Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem nagyon durván szexik a mexikói lányok?
Figyelt kérdés
Nagyon durva popsijuk van, véleményekre kiváncsi vagyok..
De az kétségtelen, a magyarok lányok a legszebbek és ezen semmi nem változtat..
2019. jan. 29. 06:13
2/8 anonim válasza:
Csak szerinted.
De egy patront kétségtelenül megérnének.
4/8 anonim válasza:
Olaszországban jártam egyszer,és ott láttam azokat az igazi olasz csajokat,vékonyak,napsütötte bőr,hmm,egyszer belekóstolnék egy olyan barackba.
5/8 Bummer válasza:
Náluk is vannak finom nők.
És nagyon lazák szenvedêlyesek és nem szêgyellősek. Van kêt mexikói ismerősöm, néha én pirulok mikről nem beszélnek lazán.
Hát még ahogy élvezni is tudják az êletet. :)
6/8 anonim válasza:
Azért nem úgy kell elképzelni, hogy minden mexikói nő Salma Hayek. Az átlag mexikói csúnya. Tele van meszticcel, kreollal és zámbóval a lakosság tisztes hányada. Meszticekkel különösen. A mellett a spanyolok zöme évszázadok óta vándorolt ki, így el lehet képzelni milyen archaikus vonások vannak. A nők negyedének bajsza van. E mellett mivel az átlag mexikói eleve alacsony és zömök, így a nőkre is ez jellemző. Kicsi és tömzsi lábak meg szerintem annyira nem "nagyon durván szexik". Szóval aki a lábakat szereti annak nem egy paradicsom. De akik meg mondjuk a mellett, azoknak is savanyú lenne a szőlő, mert az átlag mellméret is nagyon kicsi. A bajszos arc, vagy a mesztic málészáj, meg szintén nem vonzó
7/8 anonim válasza:
Úgy általában a latin csajok dögösek. Már aki.
8/8 anonim válasza:
Persze, hogy van ott is sok jó nő. De melyik országban nincsenek? Én amúgy egyszer távol-keletivel csinálnám szívesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!