Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a férfiak általában a szexet ha a
nőnek megvan?
Figyelt kérdés
Mert már ugyan elmúlóban volt de annyira rá voltam kattanva a páromra ő meg az istenért nem akart szexelni velem!
Azt mondta majd ha elmúlt teljesen!
Én vagyok csak ilyen perverz vagy ez az egyáltalán?
Szerintem is a szag és a látvány miatt. Mondjuk mindenkinél más, nekem összvissz 4 napig tart és ha “elmúlóban” van akkor már alig van valami, meg sose vérzek erősen. Barátomat speciel nem zavarja, ha úgy van lefürdök és rögtön utána szexelünk, majd megint fürdés. Volt már olyan, hogy 1 hetünk volt együtt amikor külön éltünk, és nyilván a hét 2.napján jött meg. Ott egyértelmű volt hogy vállaljuk e a vérmezőt:D
Ha nem akarja ne erőltesd rá. Soha nem hisztiznék emiatt.
2019. aug. 18. 22:01
12/21 anonim válasza:
Na, vele pont forditva volt, akkor nem akarta mikor megvan neki.. Én se értettem. pedig ha nem fájt picit se akkor se... Azért persze nem akartam fájdalmat okozni neki meg ilyenek... De hát ez van (Csak volt barátnő amúgy :C)
2019. aug. 18. 22:21
13/21 Liz* válasza:
Akik azt mondják, hogy büdös, azt nem igazán értem, hiszen csak az alvadt (levegőt ért) vérnek van szaga. Aki tisztességesen tisztálkodik annál ez nem fordulhat elő, pláne hamár elmúlóban volt. Barátomat mondjuk nem zavarja, óvszer mellett pedig még össze se kenem, sosem panaszkodott. Nem azt mondom, hogy így a legjobb, de ha kívánjuk egymást, ez nálunk nem kifogás.
Esetleg kérdezd meg a párodat, hogy őt pontosan miért zavarja. Ízlések és pofonok .. mások vagyunk.
2019. aug. 18. 22:22
14/21 anonim válasza:
Liz, maradjunk annyiban, hogy a férfiakat kérdezték, nem a nőket. És férfiként, olyanként, aki szexelt már ilyen szituban, elmondhatom neked, hogy igenis markáns, erős szag van olyakor. És egyáltalán nem kellemes. Ezt valaki elviseli, valaki meg nem.
2019. aug. 18. 22:24
15/21 Liz* válasza:
Akkor elnézést, hogy válaszoltam, nem látom pontosan, hogy hol van a kérdésben, hogy csak a férfiakat kérdezné .. egyébként írtam is, hogy ízlések és pofonok, ha valakinek nem tetszik, akkor azt is meg lehet érteni.
2019. aug. 18. 22:29
16/21 anonim válasza:
Én szeretem. Mondjuk én nem a férfiak vagyok, hanem A FÉRFI.
2019. aug. 18. 22:30
17/21 anonim válasza:
Liz, nőként mondom, van valamennyi szaga. Igényes vagyok és extra módon tisztálkodom azokon a napokon, mégsem kellemes. És egy férfinak oda egy testrészét kell bedugni - valóban ízlések és pofonok, én férfiként nem biztos, hogy bevállalnám. Ha már nagyon elmúlófélben van úgy már nem vészes a helyzet, de akkor sem kifogás, ha a srác vagy lány nem akarja. Van aki undorodik ettől, ez nem kifogás, ezt el kell fogadni.
2019. aug. 19. 11:45
18/21 anonim válasza:
Én az exemmel bármikor szívesen csináltam, amikor megjött neki akkor az első és második napon inkább ő nem engedte, utána már mindegy volt. Engem nem túlzottan érdekelt, hogy kicsit olyan leszek, szerencsére be van kötve a víz:D. Ha valakire rájön a vágy, akkor mindegy, ez nem perverzitás kérdése szerintem.
2019. aug. 19. 13:43
19/21 anonim válasza:
Ez hülyeség. Szeretik akkor is.
2019. aug. 19. 20:36
20/21 Macnab válasza:
Kevés az ilyen vad nö..mért nem találkozok ilyenel.zuhany alatt teljesen mindegy...ettől szerintem erősebb lesz a kapcsolat..egy férfi nem ilyed meg,söt állja ha a nö ilyen,szerintem....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!