Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nekem jobban tetszik a szőrös punci? 😍
Figyelt kérdés
Szerintetek a lányok hány százaléka hagyja szőrösen? 😛
23f
2019. aug. 18. 15:33
2/11 anonim válasza:
Nekem ugyan nem baj. Fogalmam sincs hány % hagyja meg, de szerintem alapvetően, ha nem zavarja őket a szőr akkor bármelyik lány meghagyná a párja kedvéért.
3/11 anonim válasza:
Nekem is jobban bejon ha szoros.
4/11 anonim válasza:
Mindjárt kezdődik az iskola, már nem sok hülye kérdést kell elviselnünk, mire megtisztul ez a kategória a tiniktől.
5/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem baj. Normális ember nem a kislányokra izgul.
6/11 anonim válasza:
Szerintem is csodaszép a szőrös punci.
7/11 anonim válasza:
Nem, de a legtöbb lány borotválja.
8/11 anonim válasza:
Sosem èrtettem az ilyen kèrdèseket. Egyeseket mèrt èrdekel mások mit gondolnak arról mi tetszik nekik?! Ès ha most azt mondom nekem baj, akkor holnaptól neked ezèrt nem fog tetszeni? Ember, sz@rd már le, mások mit gondolnak erről!
Èn meg mindjárt kiírom: "Baj ha nekem jobban tetszenek a 170-180cm közötti pasik?" 🤦🤦
9/11 anonim válasza:
Én valamelyik nap emiatt az egyik kérdésnél megkaptam, hogy igénytelen vagyok, és büdös, ha nem borotválom. 😂
10/11 anonim válasza:
Nem baj, csak esélytelen ilyen barátnőt találni.
Mindenkinek más tetszik - ezt el kell fogadni, így jó, így kerek.
Nekem is nagyon tetszik, ha egy lánynak szőrös, de kb. ritkább, mint a fehér holló :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!