Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az baj, ha jobban tetszik ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az baj, ha jobban tetszik ha nézhetem ha veri a pasi magának, mint maga a szex?

Figyelt kérdés
Fétis ez, vagy mi? Mások is vannak így?

2019. aug. 1. 23:48
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Pasik ti mit szólnátok ha a barátnôtök ilyen lenne?
2019. aug. 1. 23:49
 2/13 anonim ***** válasza:
89%
Nem. Az a baj h te olyan felhasználóktol vársz választ, Akik frissnek, illetve kiéhezettek. Ez a baj
2019. aug. 1. 23:49
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Nem baj, mindenkit más dolog izgat.
2019. aug. 1. 23:51
 4/13 anonim ***** válasza:
72%
Nem baj, nem fétis (az teljesen más). Ámbátor ezzel kiprovokált néhány tucat privi üzenetet :D
2019. aug. 1. 23:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
A nőmet midig lázba hozta ha magamhoz nyúltam. Olyankor meg volt őrülve értem. Nekem nagyon bejött.
2019. aug. 2. 00:43
 6/13 anonim ***** válasza:
18%
Volt ilyen barátnőm.Tehát naponta töbször megtettem neki ő meg beszélt közben hozzám irányított.De volt hogy közösen maxtiztunk.Nekem is izgató volt
2019. aug. 2. 05:10
 7/13 anonim ***** válasza:
17%
Én is szeretem nézni ha a lakótársam veri. Amikor először megláttam véletlenül volt, de végignéztem és spricc után lenyaltam róla. Azóta úgy csinálja, hogy láthassam, és persze szereti ha beszállok és a számban mehet el..
2019. aug. 2. 06:58
 8/13 anonim ***** válasza:
34%

Én is "lebuktam" a lakótársam előtt a zuhany alatt. Nem tudom mikor kezdett nézni, de végignézte. Utána szándékosan résnyire nyitva hagytam az ajtót, de csak akkor kukkolt ha állt a farkam, amúgy tovább ment. Mivel bejövős volt a csaj, egyszer reggel álló farokkal mentem ki a konyhába, bersze boxerben de nagyon látszott. Nagyon nagyon elpirult, de láttam hogy tetszik neki, le se vette róla a szemét. Rákérdeztem, szeretné látni? Igen volt a válasz. Elővettem, húzogatni kezdtem, majd rátettem az ő kezét, hogy ő húzogassa...

Szóval nem baj, vannak lányok akik imádják ezt nézni!

2019. aug. 2. 07:11
 9/13 anonim ***** válasza:
12%
Én megmutatnám neki nagyon szokatlan, extrém helyzetben, ahogy néha csinálni szoktam. :D
2019. aug. 2. 07:37
 10/13 anonim ***** válasza:
58%
Az milyen is??
2019. aug. 2. 07:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!