Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
46 éves férfiként nagyon tetszenek a fiatal lányok szépek izgatoak és tudom elitélendő! Volt valaki hasonlóképp mit tett ellene vagy mit csinált?
Nálam az irántuk érzett útálat segített, pontosabban sosem keltették fel az érdeklődésemet a fejlettlen kislányok , amikor én voltam annyi idős hogy korban ezek illettek volna hozzám akkor is a 30+ os nőkre tekintettek nőként.
Ami a feléjük táplált útálat kiváltó oka az a felfogásuk,szemléletmódjuk és anno a sok kosár amit kaptam tőlük.
F/41
Én 22 évesen nem tartom rossz dolognak. Nekem ez amúgy is az a kategória korban, ami belefér. Pont a felfogás miatt, a kialakult életkép. A személyisége teljesen más tészta és az a fontos, ehhez a kor nyilván csak pluszt adhat hozzá, ahogy a tapasztalathoz is. Nekem az jön be. De erről ódákat lehetne zengeni miért jó és persze van hátránya is. De az a feleken múlik hogyan kezelik.
N
Nem hittem volna hogy ennyi pozitiv hozzá szólás érkezik!
Zöld pacsi mindenkinek!!
Nekem is a 40 körüli férfiak jönnek be.
23L
Igaz, nem kellene, de nekem is az öregebbek tetszenek. Járok edzésre, van 2 nagyon szexi, izmos edzőm, 40 és 45 év körüliek lehetnek. Mindig megnézem őket, pedig nagyon fiatal vagyok hozzá. Szerintem semmi sem elítélendő.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!