Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem jó vele az együttlét, túl kicsi neki. mit csináljak?
5 éve együtt vagyunk a férjemmel, nemjó vele a szex, tul kicsi neki sajnos.. mostmár odáig jutottunk, hogy nem élvezem egyáltalán, nagyon hamar el is megy.
Persze neki soha nem mondtam, hogy tul kicsi, vagy épp nemjó.
Mit tegyek? Nagyon szeret, én is őt, csak így nemjó
Megbántani nem akarom, nem érdemli meg.. :(
Hippikém jó hogy 2 hozzászólásban 2 embert is "vádolsz" a kérdéssel?
Ha sározol valakit legalább figyelj oda hogy kit...
Ne csak menj a ...után.
36/f szűz
Ennyi miatt én biztos nem hagynám el a férjem, ha egyébként minden rendben van köztünk.
Sajnálatból viszont ne maradj vele, mert annak előbb-utóbb megcsalás lesz a vége.
Már megcsaltam, azóta nem élvezem vele, előtte még jobb volt azért a helyzet.
Beszélek vele mindenképp..
A párkapcsolatok 90%-a nem az anyagiak, vagy más hasonló jellegű viták miatt fut zátonyra, hanem azért mert nincs meg a kellő mennyiségű ÉS minőségű szex. Utána tudat alól "dolgozva" ez érik be olyan vitákká amik töréshez, elhidegüléshez vezetnek. Ha már megcsalta a férjét és nem akarja tovább fenntartani a kapcsolatot, nem is tudják helyrehozni... akkor engedjék el egymást, ne rabolják egymás éveit tovább (pláne ha még nincs közös gyermek).
A méret vonatkozásában... nem a méret számít, hanem az hogyan használják!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!