Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keciei kérdése:
Mit tegyek ha a barátom kicsi zsírkrétámnak hív meg néha kis benzinkutamnak?
Figyelt kérdés
Elég fura es nem tudom mit jelent.17/L2018. jan. 3. 09:28
1/13 anonim válasza:
ha már elkezd betonkeverőmnek hívni, kezdj el gyanakodni...
2/13 anonim válasza:
Nekem furább, hogy nem tudod mit jelent a zsírkréta és a benzinkút. Kezdd el ennél gázabb neveken hívni, csak leesik neki, ha meg nem, legalább ellesztek.
3/13 anonim válasza:
Biztos egy autósport rajongó rajtanár.
4/13 anonim válasza:
#2: vagy mi lenne, ha esetleg passzív-agresszív, infantilis játszmázás helyett intelligens ember módjára megkérdezné a párjától, hogy miért hívja így és mit jelent, aztán a választól függően eldöntené, hogy megkéri-e, hogy hagyja abba?
5/13 anonim válasza:
#4. Vagy mi lenne, ha nem lehetne saját véleményem?
7/13 anonim válasza:
Ha neked nem tetszik, két választási lehetőséged van:
- vagy te váltasz barátot,
- vagy pedig komoly beszélgetés utá ő becenevet.
8/13 anonim válasza:
Szerintem nincs ezzel semmi baj, kis házimozirendszerem :)
9/13 anonim válasza:
Dagadt vagy és túl sokat kell rád költeni.
10/13 anonim válasza:
Tényleg beszélj vele. Mit jelent számára a zsírkréta meg a benzinkút? Lehet, hogy nagyon pozitív gyerekkori emlékekről van szó.
De lehet, hogy csak bunkóskodás. Ha az, akkor ne menj bele, ne adj neki Te is ilyen neveket, hanem beszélj vele újra és újra arról, hogy Neked ez nem tetszik, és ne hívjon így. Ha továbbra is így hív, akkor baj van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!