Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 13,3 centis péniszkörméret...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

13,3 centis péniszkörméret nagyon kevés?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, és mindig azt felelik, hogy "használni kell tudni", a gyakorlat mégis mást mutat.

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

Egyébként 19 éves vagyok és még szűz, de nagyon tartok attól, hogy kevés ez a méret. Egy másik ilyen kérdés alatt pedig azt írták, hogy 14 cm körméret felett számít jónak.

#szex #méret #pénisz #szerelem #vastagság #nők a nagyot szeretik
2019. aug. 15. 18:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

elnézést félreírtam

nem átmérő hanem kerület

2019. aug. 16. 11:33
 12/20 anonim ***** válasza:
0%

#8 k3rdező el ne hidd azt a hülyeséget, meg a 13,12 átlag méretet. A tiéd nem azt mondom hogy "ropi" de elég vékony.

A 14 is vékony. Nekem is akkora , tudom.

Inkább 15-16+ kerületű amit igazán jó fsznak lehet nevezni.

Alatta inkább csak maszatolni lehet. Főleg ha egy olyan nővel találkozol.

2019. aug. 16. 13:25
 13/20 anonim ***** válasza:
95%

Utolsó, 12 centi alatt van a körméretem, és barátnőm simán élvez, elég sokszor is egy aktus alatt. Sosem volt ilyen jellegű probléma a szexben 4 év alatt...

Ilyen hülyeségeket irkálni. 15-16 cm-t írtál, vegyük a kisebbet, 15. Ha tökéletes henger alakú, akkor 4,77 centi széles. Bakker, az már a nagyon vastag. 16 centi az 5,09-es vastagságot jelent, ami meg már a nagyon brutál kategória.

És még csak nem is feltétlen henger alakú, úgyhogy a legvastagabb részek ennél az értékeknél alighanem még nagyobbak lesznek...

Gondolj már bele, miket irkálsz. Ezeket az értékeket a nők fele csak nyögvenyelősen tudja befogadni... a 14 centis körméret már elég vastagnak számít... (4,45 cm, megintcsak tökéletes hengernél, ha nem az, akkör bőven 4,5 fölé megy, ami már igencsak vastag... nem extrém, de átlagosnál vastagabb.

2019. aug. 16. 13:34
 14/20 A kérdező kommentje:

"Szard le mások vélemènyét.

Nem ezért fog beléd szeretni egy làny és nem is ezért fog elhagyni.

Amúgy én is azon a véleményen vagyok, hogy a vastagság fontosabb mint a hossza.

Ha választanom kéne egy hosszú vékony és egy rövidebb vastag közül akkor az utóbbit vàlasztanàm."

Tehát szerinted is kevés?

"Sexológus nevű felhasználó válasza:

Ha egyszer már tudod, hogy nem a mérete számít, hanem az hogyan használják és a nőket önmagában a méretnél jobban érdekli az, hogy az adott péniszt ki "hordja" akkor miért teszed fel a kérdést?

Ha Te nem bízol magadban, akkor más sem fog. S ha valamiért nem lesz partnered az nem a péniszméreted miatt lesz, hanem mert a nők "megérzik" rajtad, ha bizonytalan, tutyimutyi vagy. Szóval most akkor bízol magadban, vagy sem?"

Nem bízok magamban. Sajnos.

"Mit értesz az alatt, hogy "a gyakorlat mégis mást mutat"? Belinkeltél egy anekdotát, ami vagy igaz vagy nem (nem reagált azokra a kommentekre, amik kamu-nak vélték a kérdést), de még ha igaz is, akkor is lerí a kérdezőről, hogy szorong a farokmérete miatt. Meg sem fordult a fejében, hogy a legeslegelső szex az új csajjal valami más miatt nem volt eget rengető sikítós, mint az ő kicsit átlag alatti farokvastagsága. Ez alapján szerintem egyértelmű, hogy kb. egyáltalán nem ért a lányokhoz.

Miért tartasz egy ilyen bemondásos véleményt hihetőbbnek, mint azokét akik azt írják, hogy fontosabb hogy tudd használni?"

Mert sokan vannak az ellenvéleményen is.

Annyiszor olvastam már, hogy a vastagság számít, meg hogy kitöltse a nőket. Na, de akkor az számít, ahogy használják, vagy az hogy kitöltse?! Nem ellentmondásos egy kicsit? Kicsivel az átlag felett van, de ez még mindig vékony, nem?

"A farkad, ha tényleg 13,3 cm kerületű akkor vastagabb, mint az átlag szinte akármelyik kutatás szerint. Soha az életben nem lesz vele gondod, hacsak nem az akárhány centidtől várod, hogy a lány kielégüljön."

Tehát ez elég ahhoz, hogy kellemesen kitöltsön egy nőt, vagy épp csak megérzi, hogy van benne valami?

"Nincs olyan, hogy korrekt válasz egy ilyen kérdésre. Ahány farokméret annyi punciméret. Hiába vagy maximalista, mert lehet hogy Gizella imádni fogja a 25 centis hímvesszőt, Brünhilda viszont belefog szakadni akármennyit is előjátékoztok.

A 13,3 centis körméreteddel szerintem annyiból szerencsés helyzetben vagy hogy egy kicsivel vastagabb mint az átlag, szóval a legtöbb csaj számára nem vagy se nem nagyon vékony, se nem túl vastag.

Gondolom ezer ilyen kérdést olvastál már, nem tudom hogy mit vársz az 1000+1-ediktől. Olvass kevesebbet, ha bármi baj lesz veled a szexnél, az nem a farkad lesz."

Hát a legtöbb ezzel kapcsolatos kérdés a hosszról szól, azért kérdeztem a körméretről.

" Azt amúgy vágod, hogy

12-13 centi átmérőjű péniszhez már a standardnál nagyobb méretű gumi ajánlott?"

Ez nekem nálam nem oszt, nem szoroz.

2019. aug. 16. 22:02
 15/20 A kérdező kommentje:

"#8 k3rdező el ne hidd azt a hülyeséget, meg a 13,12 átlag méretet. A tiéd nem azt mondom hogy "ropi" de elég vékony.

A 14 is vékony. Nekem is akkora , tudom.

Inkább 15-16+ kerületű amit igazán jó fsznak lehet nevezni.

Alatta inkább csak maszatolni lehet. Főleg ha egy olyan nővel találkozol."

Szeretném hinni, hogy nem így van, majd meglátjuk

" Utolsó, 12 centi alatt van a körméretem, és barátnőm simán élvez, elég sokszor is egy aktus alatt. Sosem volt ilyen jellegű probléma a szexben 4 év alatt...

Ilyen hülyeségeket irkálni. 15-16 cm-t írtál, vegyük a kisebbet, 15. Ha tökéletes henger alakú, akkor 4,77 centi széles. Bakker, az már a nagyon vastag. 16 centi az 5,09-es vastagságot jelent, ami meg már a nagyon brutál kategória.

És még csak nem is feltétlen henger alakú, úgyhogy a legvastagabb részek ennél az értékeknél alighanem még nagyobbak lesznek...

Gondolj már bele, miket irkálsz. Ezeket az értékeket a nők fele csak nyögvenyelősen tudja befogadni... a 14 centis körméret már elég vastagnak számít... (4,45 cm, megintcsak tökéletes hengernél, ha nem az, akkör bőven 4,5 fölé megy, ami már igencsak vastag... nem extrém, de átlagosnál vastagabb."

Itt hogy érted azt, hogy a nők fele képes befogadni? Mármint a másik felének túl nagy vagy pont jó, vagy hogy?

2019. aug. 16. 22:10
 16/20 A kérdező kommentje:
Ez nálam nem oszt, nem szoroz. *
2019. aug. 16. 22:11
 17/20 anonim ***** válasza:

A 15-öst az enyémre reagáltad. Kicsit biztos túloztam, de a lényeg, hogy az már rég a rohadt nagy kategória. Bárhol olvasod, mindenhol leírják, hogy a 4 centi átmérő kb mindenkinek tökéletes, ő meg ilyen 5 centis vastagságokra írogatja, hogy onnantól kezdődik a farok... vicc kategória. Csak arra kérlek, ne vedd komolyan ezeket a nevetséges hozzászólásokat. A lányok érző lények, szeretik a barátjukat, és ha jól nyomod, akkor a 3 centis vastagságtól is elélveznek. a 4-től meg már nagyon simán.

Majd megérted, ha lesz barátnőd. Az elején két ujjad is alig fog bemenni, és az nincs 4 centi...

2019. aug. 16. 23:06
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

#17 akkor tedd össze a k3t kezed hogy találtál egy ilyen szűk lányt, hogy nem bssz ki a 12 alatti farkaddal.

Egy atlag nőnek édes kevés lenne. Látom a sajátomat, és te is jól kalkuláltál kb 4,5-5 cm széles a 14-es körméretnél.

Na most az épp hogy nem esik ki a kezemből úgy hogy kicsi kezem van. Szóval olyan messze van a vastagtól mint az ország a nyugati életszinvonaltól.

2019. aug. 16. 23:58
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
XD
2019. aug. 17. 04:10
 20/20 Meridian74 válasza:
A 4,5 cm vastagság biztos, hogy nem egymillió emberből egynek van... nekem 4,8cm és egy átlagos hossz 16cm mellett ilyen.. és nem tűnik vastagnak, inkább arányosnak... szvsz. Viszont ezt most mértem le először, és nem emiatt akérdés miatt. Hanem láttam egy helyes óvszerválasztós videót... és annak alapján 64mm-es szélességű (ami nem a kör átmérője, csak az óvszer kilapitott szélessége) óvszer a jó számomra... a boltokban meg 52, 53, meg 56mm-esek vannak, és igen, mindig problémás volt a felhúzása ezeknek... szóval a videó valid. Csak az is vicces, hogy egy 64-es óvszer az meg 22,5cm hosszú - igaz az is oda van irva hogy 15 cm-es hosszra is megfelelő...
jún. 23. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!