Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 évesen 11 centis pénisz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen 11 centis pénisz. Hogy fogadjam el hogy nekem csak ekkorára nőtt?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz érzés hogy szinte mindenkinek nagyobb. És ha lesz valamikor barátnőm akkor meg hogy az előző barátjának tuti nagyobb volt.

A vastagsága 4 cm kb.

A legrosszabb az pedig az hogy magas vagyok, szóval nagyot csalódna az a lány ha azt gondolná hogy nekem nagy mert magas vagyok.

2019. aug. 7. 15:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
95%
Tudsz mást tenni? Ha bele őrülsz akkor se lesz nagyobb. Legalabb a vastagsága teljesen jo.
2019. aug. 7. 15:16
 2/11 anonim ***** válasza:
80%
A mutató és a középső ujjam együtt fele akkora mint a péniszed. Ha az ujjtól elélveznek a lányok a pénisz méretedtől is el tudnak. Illetve könnyebb a mélytorok meg az anál!
2019. aug. 7. 15:19
 3/11 anonim ***** válasza:
Hat ezt elfogadni sosem fogod. Vagy megtanulsz egyuttelni a komplexussal, vagy valami mutet...
2019. aug. 7. 15:29
 4/11 anonim ***** válasza:

Kép?

Az enyém is ekkora.

2019. aug. 7. 15:34
 5/11 anonim ***** válasza:
94%
Ekkora es kesz!ha szexi ,laza egy srac,nem baj ha kisebb neki
2019. aug. 7. 15:37
 6/11 anonim ***** válasza:
91%

A lényeg, hogy használni tudd :)

Nem mindenkinek tetszik a nagy pénisz. Nálam például volt, hogy fajt a közösülés egy 17 centissel.

Meg kell találni a megfelelő embert, akit nem izgat. Ha pedig ezért hagynának el, akkor olyan is volt az a csaj, jobbat érdemelsz.

24/l

2019. aug. 7. 15:40
 7/11 anonim ***** válasza:
Akár elfogadod akár nem, ezen változtatni nem tudsz és ennyi.
2019. aug. 7. 16:33
 8/11 anonim ***** válasza:
49%
Üdv az örökké egyedülállók klubjában, bár neked azért a vastagság terén szerencséd volt, nekem még az sem jött össze...
2019. aug. 7. 19:29
 9/11 anonim ***** válasza:
91%

Sehogy. Ezt nem lehet és nem is fogod tudni feldolgozni.

Egyedül biztos nem. Vagy pszihologus, vagy barátnő.

Mondjuk ebbe a sorrendbe. Minnél hamarabb.

2019. aug. 7. 20:04
 10/11 anonim ***** válasza:
2019. aug. 7. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!