Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 21 évesen 11 centis pénisz....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 évesen 11 centis pénisz. Hogy fogadjam el hogy nekem csak ekkorára nőtt?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz érzés hogy szinte mindenkinek nagyobb. És ha lesz valamikor barátnőm akkor meg hogy az előző barátjának tuti nagyobb volt.

A vastagsága 4 cm kb.

A legrosszabb az pedig az hogy magas vagyok, szóval nagyot csalódna az a lány ha azt gondolná hogy nekem nagy mert magas vagyok.

2019. aug. 7. 15:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Őszintén megmondom, hogy ez számodra tényleg baromi szívás lehet, mert a magasságod miatt több alkalmad nyílik - akár a nők által kezdeményezett - szexre emiatt viszont baromi nagyot csalódnak benned. Jól írtad. Mert oké, hogy nekem is kicsi a farkam (3,5 vékony), de mivel 170 vagyok 51 kilóval így a kutyát se érdeklem, így a nadrág se kerül le sohasem. Szóval nekem legalább nincs esélyem a csalódásra, de te nagyon könnyen tudsz akaratodon kívül is kínos helyzetbe kerülni a péniszméreted miatt és minden ilyen szex során átélt megaláztatás csak rombolja az énképedet. Hát, sajnos tényleg nem irigyellek. Pszichológussal se fogod tudni feldolgozni ezt a komplexust, mert neked nem mentális, hanem fizikai gondjaid vannak. Ha 15 centi lenne, mint nekem (ami ugyanúgy egy tök jellegtelen átlagos méret) akkor még azt mondanám, hogy oké és próbáld jól viselni a méretedet, de így...
2019. aug. 8. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!