Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13,3 centis péniszkörméret nagyon kevés?
Tudom, hogy sok ilyen kérdés volt már, és mindig azt felelik, hogy "használni kell tudni", a gyakorlat mégis mást mutat.
https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
Egyébként 19 éves vagyok és még szűz, de nagyon tartok attól, hogy kevés ez a méret. Egy másik ilyen kérdés alatt pedig azt írták, hogy 14 cm körméret felett számít jónak.
Merd le mekkora a 4,5cm.Utana mondd azt h tenyleg van olyan vastag farok.Talan 1 millio emberbol 1 darabnak vastag annyira.
3,2-3,8cm a normal peniszvastagsag.
Szard le mások vélemènyét.
Nem ezért fog beléd szeretni egy làny és nem is ezért fog elhagyni.
Amúgy én is azon a véleményen vagyok, hogy a vastagság fontosabb mint a hossza.
Ha választanom kéne egy hosszú vékony és egy rövidebb vastag közül akkor az utóbbit vàlasztanàm.
Ha egyszer már tudod, hogy nem a mérete számít, hanem az hogyan használják és a nőket önmagában a méretnél jobban érdekli az, hogy az adott péniszt ki "hordja" akkor miért teszed fel a kérdést?
Ha Te nem bízol magadban, akkor más sem fog. S ha valamiért nem lesz partnered az nem a péniszméreted miatt lesz, hanem mert a nők "megérzik" rajtad, ha bizonytalan, tutyimutyi vagy. Szóval most akkor bízol magadban, vagy sem?
Mit értesz az alatt, hogy "a gyakorlat mégis mást mutat"? Belinkeltél egy anekdotát, ami vagy igaz vagy nem (nem reagált azokra a kommentekre, amik kamu-nak vélték a kérdést), de még ha igaz is, akkor is lerí a kérdezőről, hogy szorong a farokmérete miatt. Meg sem fordult a fejében, hogy a legeslegelső szex az új csajjal valami más miatt nem volt eget rengető sikítós, mint az ő kicsit átlag alatti farokvastagsága. Ez alapján szerintem egyértelmű, hogy kb. egyáltalán nem ért a lányokhoz.
Miért tartasz egy ilyen bemondásos véleményt hihetőbbnek, mint azokét akik azt írják, hogy fontosabb hogy tudd használni?
A farkad, ha tényleg 13,3 cm kerületű akkor vastagabb, mint az átlag szinte akármelyik kutatás szerint. Soha az életben nem lesz vele gondod, hacsak nem az akárhány centidtől várod, hogy a lány kielégüljön.
De korrekt választ nem adtatok a kérdésemre. Jónak számít ez a vastagság, vagy tényleg nagyon kevés?
Persze,hogy nem a farokméretem miatt szeret belém egy nő/lány, de azért fontos a jó, kielégítő szex. Én pedig maximalista vagyok , egyszerűen nem akarok "a semminél jobb" kategóriába esni. Olvastam már olyat is, hogy a nők többsége 5 centi vastagságra tart igényt(15,7 cm körméret, kb egy dezodoros flakon), viszont ennek a közelében sem vagyok.
Viszont, ha ehhez a tanulmányhoz viszonyítok, akkor bőven megütöm a mércét.
Bár azt nem tudom, hogy mennyire releváns.
Nincs olyan, hogy korrekt válasz egy ilyen kérdésre. Ahány farokméret annyi punciméret. Hiába vagy maximalista, mert lehet hogy Gizella imádni fogja a 25 centis hímvesszőt, Brünhilda viszont belefog szakadni akármennyit is előjátékoztok.
A 13,3 centis körméreteddel szerintem annyiból szerencsés helyzetben vagy hogy egy kicsivel vastagabb mint az átlag, szóval a legtöbb csaj számára nem vagy se nem nagyon vékony, se nem túl vastag.
Gondolom ezer ilyen kérdést olvastál már, nem tudom hogy mit vársz az 1000+1-ediktől. Olvass kevesebbet, ha bármi baj lesz veled a szexnél, az nem a farkad lesz.
Azt amúgy vágod, hogy
12-13 centi átmérőjű péniszhez már a standardnál nagyobb méretű gumi ajánlott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!