Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vonzanak ennyire a teltebb nők?
Arra lettem figyelmes, hogy nagyon vonzanak kívánatosnak tartom a teltebb nőket. Pedig eddig nem így volt.
Srácok nektek is tetszenek a teltebb nők ?
Erre gondolok:
Mert neked ez az eseted, Ennyire egyszerű.
Nem ritka, hogy a férfiakat izgalomba hozzák a kerek idomok.
Az én barátnőm is hasonló, szép nagy cicik, nagy popsi, poci.
Szép fincsi punci. :)
Kinek a pap, kinek a papné... van akinek a vékony, másnak a teltebb idomok tetszenek, pont annyiféle ízlés van, mint ahány ember a földön.
Miért akarja tudni az okát? Arra kíváncsi másnak is tetszhetnek-e a képen látható nők? A válasz igen, ezt mini-közvélemény kutatásból is tudja - különben nem csinálnának róluk profi fotósorozatokat :)
Mondjuk ezeknek a lányoknak elégszép az arcuk is meg modellek nem csak simán lekapott a lányok. Azaz megerősitést kapnak arrol,hogy szépek. Így valóban szépek és nem sugárzik belőlük a "dagadt vagyok senkinek sem tetszem" érzés.
Ezek a lányok tetszenek. De az ismerősi körben a husis csajok nem hozzák ezt. Nem csúnyák de nem jönnekbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!