Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teltebb nőknek mekkora a pèniszxmèret igenyuk?
Figyelt kérdés
Nagyobb kell, mivel nehezebb oda ferni?2019. aug. 14. 17:38
3/17 anonim válasza:
Igen, legalabbb 25-ös kell nekünk, kisebbel be se erjük.
Centivel rohangalunk randiról randira, ha a melleim közt elveszik a farok mar nem is kell !
4/17 Bummer válasza:
Egyáltalán nem. Bár én csak viszonylag teltebb nővel voltam nem éreztem úgy hogy bármiben is más lett volna a "hozzáférhetőség" mint nagyon vékony csajjal.
5/17 anonim válasza:
Még ilyen hülye kérdést!
Tehát szerinted, ha valaki megbízik, máris nagyobb kell neki, ha meg lefogy, akkor kisebb?
Érdekes logika... 😂
6/17 anonim válasza:
A legszűkebb nő akivel voltam, duci volt. Vond le a kellő következtetéseket.
7/17 anonim válasza:
Ugyanúgy vegyesek az igények, mint a vékony nők esetében.
8/17 A kérdező kommentje:
eR 6os a szuk vagy tag tema nem ugyan az mint egy bbw csaj akinek ha a fenekehez odatolod a 18ast az meg a niniaig se er el
2019. aug. 14. 17:49
9/17 anonim válasza:
"egy bbw csaj akinek ha a fenekehez odatolod a 18ast az meg a niniaig se er el"
Ismered a missziónárius pózt? Hol is van ebben a pózban a nő feneke? Semmiben nem akadályozza a péniszt...
10/17 A kérdező kommentje:
De hatulrol nem vered be.
Na ez a kerdes, h igy nagyobb kell.
Tehat igen.
Koszi
2019. aug. 14. 18:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!