Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti élveztetek már a gatyátokba fiúk? Mitől, mikor, és milyen érzés volt? (20L)
Figyelt kérdés
2019. aug. 14. 17:24
11/20 Barnabas333 válasza:
Volt már több is, de nem kötöm az orrodra és már férfi vagyok. Te meg tuti egy fiú vagy kérdező...
13/20 anonim válasza:
Mindenki élvezett már el éjszaka álmában. Erotikus álom (vagy más izgalmilag felfokozott állapot) aztán rájön az ember, hogy nem álom, hanem biz' menni kell nadrágot cserélni. Milyen érzés? Az élő szexel nem ér fel (azzal semmi sem), de nyilvánvalóan nem is kellemetlen (a nadrágcserét leszámítva).
14/20 anonim válasza:
Sose élveztem el álmomban, egyszer se.
15/20 anonim válasza:
Amikor az elején elkezdtem maszturbálni, akkor rendszeresen direkt a boxeromba engedtem bele a spermámat. (Nem is értem miért) Na meg volt olyan, hogy éjszaka, olyat álmodtam, amitől elélveztem, szintén a gatyámba. 20F
16/20 anonim válasza:
valaki külön élvezi ha elönti a forróság a gatyában
bár utána kellemetlen
17/20 anonim válasza:
Éjszakai magömlés során már sokszor előfordult.Nagyon jó érzés,de nem kelles az éjszaka közepèn pizsamát/ágyneműt cserélni.:D
18/20 manly válasza:
Nekem volt ilyen tini koromban órán kifolyt.
19/20 anonim válasza:
Hát ja...volt ilyen.
Drága barátnőmet, az első igazit, a kapcsolatunk elején simogattam ruhán keresztül.
Jó sokáig ment a csókolózás közben a punci simogatás-elkalandozás egyéb testtájakra-tapizás-maszírozás-izgatás-újra puni simogatás, úgyhogy gyönyörűen elélvezett a lelkem, istenien belesóhajtozva meg belenyöszörögve a fülembe úgyhogy beleélveztem a gatyámba, de nem is a lehvégén, hanem kb. amikor ő a célegyeneben járt, úgy, hogy hozzá se ért seő, se én, ő csak máshol simogatott, meg beletúrt a hajamba...
Szép volt, rég volt...
20/20 anonim válasza:
Még 22 évesen az első barátnőmmel (igen, sokára jött össze) az első randinkon történt, pedig semmi extra nem volt, csak egymás kezét fogtuk és beszélgettünk, de olyan rég várta erre, hogy tiszta csatakos lett a gatyám. Aztán csókolóztunk is, amitől fokozódott a hangulatom, és elsültem. Nem szólt érte, talán észre sem vette (bár szerintem igen), csak nekem volt kellemetlen utána úgy hazamennem... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!