Ti mikor vesztettétek el, és hogyan? Milyen érzés volt? Fájt, szúrt? Konkrétumokat kérek lányoktól, ja és, hogy mekkora volt a fiú farka, amikor élveztétek? 16 L
Este veszítettem el, gyorsan.
Szar érzés volt.
Fájt és szúrt.
Minél kisebb anál jobb.
Nem fontos elvesztened ahhoz hogy igazán nagyot élvezz!
Ujj, és nyelvjátékkal is lehet nagyot alkotni!
Első barátommal nem volt az igazi, így a szüzesség elvesztése is azon kívül, hogy fájt, nem jelentett semmit. Nem volt vészes, ki lehetett bírni, csak értelmetlennek látom így utólag. Viszont a mostani barátommal nagyon jó, bánom, hogy nem vártam vele.
Átlagos méretű neki, nem tudom, pontosan mekkora, szerintem passzolunk méretben, az a lényeg. :)
Az elsőnél éreztem fájdalmat, de a partnerem gyengédsége miatt ez élvezetes volt, mivel tudtam, hogy az övé lehetek. Ő is én is nagyon élveztük, ennél jobban nem is tudtam volna elképzelni, mert az orgazmus mellett egyéb élvezetekben is volt részünk.
A fájdalom egyénfüggő azt mondják, de szerintem nagyban befolyásolják a körülmények is, hogy kivel és hol csinálod.
Ha a szerelmeddel teszed, akit tiszta szívből szeretsz és ez kölcsönös akkor nem fog annyira fájni max egy kicsit, de abból is élvezet válik majd. ;)
A lényeg, hogy megfelelő emberrel, gyengéden.
Egy ideig érezhetsz majd feszítő érzést, kicsit elzsibbadhat odalent, de utána nem sokkal elmúlik.
A méret számomra megfelelő, mondjuk az elsőnél nem is rakta be tövig.
Ő 18 én 16 voltam, azóta is vele vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!