Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés számotokra a szex?
Gondolok itt a vetkőzésre, pettingre (nyalást adni/kapni, szopást adni/kapni), behatolás és orgazmus (lüktető vagina/pénisz).
Kérlek ne két szóban írd le, hogy "nagyon jó".
Szeretném valamennyire átérezni, hogy a másik oldal mi érezhet ilyenkor. Mind érzelmileg, mind fizikailag.
Tapasztald meg!
Még is hogyan akarod érzékelni a dolgokat? Ezeket pont nem lehet leírni, ezt érezni kell, átélni!
Ez leirhatatlan.
Kicsit month testeden kívül lennél megszűnik a világ létezni. És orgazmus közeli állapotban még mintha kicsit meg halnál. Mert ahogy az orgazmus be teljesedig kapaszkodsz a párnába zihálsz kapkodod a levegőt és hevesen vér a szíved. Mintha le nyomva tartottak volna a víz alá majd még időben ki rántották,hogy még be fulladj. Kb ilyen .
26N
Milyen érzés boldognak lenni, milyen érzés nevetni, milyen érzés a szabadesés, vagy szerelmesnek lenni, a gyerekedet először kézben tartani? Szavakba nem leírható.
Ha ez segít: képzeld el a legjobb, legélvezetesebb maszturbációd, szorozd meg százzal és a közelében sincs a jó szexnek. Na kb. ilyen érzés.
Konkrétumot nem írnátok?
Pl. milyen amikor a genitáliát először éri nelyv? Az első behatolás, stb.
Az érzéseket le lehet, az érzelmeket pedig körbe lehet írni hiszen erre van a nyelvünk.
Én pedig arra vagyok kíváncsi hogy _ti_ hogyan élitek meg nem pedig arra, én hogyan élem meg.
Kérdező
Az érzést nem lehet le írni
Mondhatnék rá sok mindent fura,jó kellemes, picit fájdalmas
Ezeket nem lehet szavakba önteni az érzés leírhatatlan
Mindenkinek más
Ne akarj olyanra magyarázatot ami egyéni és leírhatatlan. Tapasztald meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!