Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés számotokra a szex?
Gondolok itt a vetkőzésre, pettingre (nyalást adni/kapni, szopást adni/kapni), behatolás és orgazmus (lüktető vagina/pénisz).
Kérlek ne két szóban írd le, hogy "nagyon jó".
Szeretném valamennyire átérezni, hogy a másik oldal mi érezhet ilyenkor. Mind érzelmileg, mind fizikailag.
Elképzelhetetlen . Vagyis semmilyen .
36/f szűz
Az első behatolás kissé fájdalmas és fura de mégis természetes érzés. :D Meglepően jó volt az első.
Az első nyalás szintén fura érzés volt hiszen elég intim dolog egy férfi arcát a lábaid közé engedni. Puha, nedves érzés ahogy nyalnak.
A szex pedig ha figyelmes a partner akkor egyszerűen isteni. Alig várod, hogy a kemény farka benned legyen,előbb lassan utána egyre gyorsabban és hevesebben mozogjon benned.
Egyszerre akarod, hogy mindenhol ott legyen a keze a szája.
És legszívesebben azt kivanod, hogy soha ne érjen véget. Én legalábbis hasonlókat élek át közben. Nem tudom mennyire részletes és érthető a válasz.
Remélem tudtam segíteni. 😄
19l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!