Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez? (Tobbi lent. )

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez? (Tobbi lent. )

Figyelt kérdés

Leszögezem,kinek nem inge ne vegye magára!!

Rengeteg kérdésnél olvasom,hogy a férfi nem akar nyalni,viszont szeretné ha leszopnak.Ilyenkor jönnek a női kommentelők,hogy Ő egy görény,önző,nekik nem kellene ilyen pasi.

Másik véglet:A csaj nem akarja leszopni a pasit,a nyalást viszont elvárja.

A női kommentelők egybol irjak,h megertik a helyzetet,sot,igazat adnak neki,nem kell csinalnia ha nem akarja.

Ezt csak en nem ertem?21/L

2019. aug. 14. 14:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Kettős mérce. Mindkét oldalon.

Ne foglalkozz velük és éld úgy a szexuális életed ahogy akarod.

23f

2019. aug. 14. 14:36
 2/6 anonim ***** válasza:
56%
Tipikus feministák!
2019. aug. 14. 14:39
 3/6 A kérdező kommentje:

#2 Hat nem tudom.

En is feminista vagyok,de nekem ilyenek nem jutnak eszembe,szoval akkor az itteni kommentelokben van a hiba.😒

2019. aug. 14. 14:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

A másodikra mutass már egy példát légy szíves! Egy ilyen kérdést tudok, és ott a csajnak is le lett írva, hogy bizony illik viszonozni.

Egy-két srác írta, hogy ő anélkül is kinyalná.

2019. aug. 14. 14:46
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Minden szentnek maga felé hajlik az keze. Bocsánat, de ez egy újabb bizonyíték arra, hogy mennyire önző a mai magyar nő-társadalom! Ritka az aki tényleg egyenrangú félként tekint a férfire!
2019. aug. 14. 14:58
 6/6 anonim ***** válasza:
49%

Valahol jogosnak érzem ezen nőket is.

Én speciel el nem tudnám képzelni, hogy nem szopom le a parom, akar viszonzás elvárása nélkül is...

De azt meg kell hagyni, hogy a nők 75%-a nem tud vaginálisan elmenni, így a nyálas az egyetlen orgazmus forrásuk. Míg a férfiak szopásnál és rendes szexnél is könnyen a csúcsra jutnak.

2019. aug. 14. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!