Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, kielégítitek többször is a lányt vagy ő is csak egyszer élvezzen el?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 14:07
11/16 anonim válasza:
Naná. Sűrűn van, higy 2x élvez el az asszony. Mondjuk sima dugással nem tud, de nyalás ujjazás kombó mindig meghozza az eredményt.
12/16 anonim válasza:
Általában ő többször megy el nálam.
13/16 anonim válasza:
Ha aktus előtt is után is elélvez egyszer-egyszer, akkor mire zuhanyzik, iszik egy kis vizet (mert ugye leizzadunk) már én is készen állok a következő körre. Ami jó esetben szintén 3 orgazmust jelent neki. Ha van rá idő és igényeljük, pihentek vagyunk, akkor 3 ilyen kör is lehet egymás után.
14/16 anonim válasza:
Ha egyszer élvezős, akkor egyszer elégítem ki, és békén hagyom. Ha képes sorozatban elsülni akkor amennyit bírunk. Aki előbb feladja. :D
Volt már olyan, hogy görcsölt az állkapcsom az alkarom, és már alig bírtam, mire közölte, hogy itt a vége. :P
15/16 anonim válasza:
# 14!
Volt olyan párom (40+ nő), aki teljesen ledöbbent, hogy van második, harmadik és néha negyedik menet is. Soha nem tapasztalt ilyet, azért ő arra volt ráállva, hogy egyszer elélvez és ott vége is a dolognak. Nem volt igénye többre, mert ehhez szokott hozzá. Az viszont nagyon jól esett neki, hogy én rövid pihenő után már ismét vágyom rá. Ezért egy idő után hozzászokott a jóhoz.
16/16 anonim válasza:
Barátnőmet élvezésig nyalom, utána aktus közben 1-2, ez attól függ, mikor hogy. Én csak egyszer szoktam elmenni de akkor kiürül a tartály, bár én fontosabbnak tartom hogy neki legyen orgazmusa. Tudod amikor hamarabb mész el mint a csaj az olyan mintha ő dugott volna téged..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!