Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek, amikor menstruációtok van gondoltok a férjetekre és kézzel kielégítitek vagy hozzá sem nyúltok?
Bár nem vagyok -féleség, de volt hosszú távú évekig tartó párkapcsolatom
Nálam alap volt a random szopás vagy kézi munka akkor is ha nem véreztem. Szerintem minimum ennyi jár egy pasinak persze nem volt kérdés a viszonzás és volt olyan is h Ő kezdeményezte csak az én örömömre.
De volt h menzesz közben zuhany alatt szexeltünk. Vagy kis régi törölközőt amit nem sajnáltunk magam alá raktunk gumi fel és méhet is a dolog.
A szex nagyon jó görcs oldó és fájdalom csillapító nem beszélve arról hogy azokon a napokon jobban kívántam.
Szóval nálunk a menstruálció nem kifogás semmire ..
Egyedül a migrén az ami padlóra küld .. De olyankor Ő segített nekem h jobb legyen. Besötétitett hozott egy meleg teát masszírozta a halántékom. Szóval nem azt helyezte előtérbe h ki ürítse a tárat. És nem várta el h bármikor készen álljak egy menetre mert én vagyok a nő.
Ilyenkor masok a hormonok en sokszor ingerlekenyebb vagyok feszult, kisse undorodok is magamtol mert felpuffed a hasam karikas a szemem, engem megvisel sokat kivesznek belolem ezek a napok.
Nem mindig van akcio ezeken a heteken, de igyekszem. Parom abszolut megert nem azon alapul a kapcsolatunk mennyit szexelunk!
Aki ezert ott hagyna egy not hat nem erdemel not csakegy szeretetehes alacsony onbecsulesu kislanyokat.....
22/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!