Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet megszüntetni a terhességtől való félelmet?
Figyelt kérdés
2019. aug. 13. 11:42
1/8 anonim válasza:
1. Fogamzásgátlót szedsz, elkötteted a petevezetékedet, spirál, óvszer
2. Nem szexelsz
2/8 anonim válasza:
Mitől félsz pontosan? En attól ha terhes leszek egyszer, veletlen valamit rosszul csinálnék pl hasra fordulnek erősebben vagy valami es kart okoznek a gyereknek
3/8 anonim válasza:
Úgyhogy teherbe esel, utána már tuti nem fogsz (a terhesség alatt).
Vagy elkötteted magad, de azt itthon nem tudod. Esetleg vársz a szexel még 5-10 évet, addigra már elég érett leszel hozzá.
4/8 anonim válasza:
Elmúlik majd, ha már vágysz egy gyerekre.
5/8 anonim válasza:
-Doktor úr , mit tegyek , ha nem akarok gyereket?
-Igyon egy pohar vizet,hölgyem!
-Előtte vagy utána?
-Helyette!!!!
6/8 anonim válasza:
Megfelelő védekezéssel. Balesetek persze mindig előfordulhatnak, nincs 100%-os módszer, de ha kellően körültekintő, főleg ha több védekezési módszert kombinál, alkalmaz megfelelően, akkor hamarabb fog villámcsapást szenvedni, mint teherbe esni.
7/8 anonim válasza:
Ne szexeljél, ha ennyire parázol. Illetve használjál gumit, és mikor elélvezne a pasi, akkor húzza ki időben.
8/8 anonim válasza:
1. Óvszer, fogamzásgátló együtt.
2. Ne szexelj.
Egy időben én is rettegtem a terhességtől, hiába szedtem tablettát, szóval kimaradt az életünkből a szex. Aztán már nem is kívántam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!