Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti nem szoktatok félni a terhességtől szex közben?
Gumival védekezünk, de nem tudom teljesen elengedni magam, mert mindig azon gondolkodom, hogy le ne csússzon. Ezért mindig odanyulok és megnézem, hogy jól rajtam van e.
Elélvezni is nagyon nehezen tudok a hüvelyébe emiatt.
Nektek volt már olyan hogy leesett a gumi?
wow. ez általában női probléma.. mármint hogy a terhességtől való szorongás miatt nem tudnak koncentrálni a kielégülésükre és nem tudják 100%-ig elengedni magukat.
vazektómia? fagyassz le aztán köttesd el magad.
21 éves vagyok, tehát nem csinálnának rajtam ilyen műtétet, meg nem is szeretném.
A hormon mentes fogamzásgátlón én is gondolkodtam.
Az biztonságos szerintetek?
Óvszerrel a legkisebb az esélye a teherbeesésnek. De a mellett is van. Mindig benne van a pakliban, hogy van rá minimális esély, hogy teherbe essen. Ennyire nem éri meg parázni rajta. Kicsit túlzottan félsz egy baba becsúszásától. Rá kéne jönno miért, s azt rendbetenni a gondolkodásodban.
Nem szex közben nem ilyeneken agyalok. Védekezünk, s kicsi az esély.
22L
A Parmatex és társai nem megbízhatóak.
A guminál látni, ha kiszakad/lecsúszik, míg pl. a tabinál nem tudod megállapítani, hogy hat-e (100%-os védekezési módszer ugye nincs). Egyébként, ha megfelelő méreteben és a használati utasítás szerint használjátok, akkor nem lehet baj!
5-ös! A tabi nem állítja be a ciklust! A természetes ciklust kikapcsolja, helyette megvonásos vérzés van. Csak elfedi a bajt, de nem oldja meg!
Én nem szoktam soha parazni
Pedig elég fiatal vsgyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!