Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehetne megszüntetni az érzést edzés közben?
Figyelt kérdés
Harmincas csajszi vagyok, mindig is sportoltam, de az utóbbi időben rászoktam a konditeremre.
Vállból nyomásnál olyan érzés fut át a testemen, mintha éppen elélveznék.
Persze jól esik, de roppant kellemetlen is.
Lehet ez ellen tenni valamit?
2018. máj. 11. 20:07
1/5 anonim válasza:
Én kitöréseknél szoktam, ezt érezni, ami nagyon jó érzés, amikor fáj. :D Szerintem ne érezd magad kellemetlenül. :) 23/N
2/5 A kérdező kommentje:
Nem a fájdalomérzet esik jól. Félreérted.
Konkrét orgazmust élek át.
2018. máj. 11. 20:17
3/5 anonim válasza:
Nekem anno tesi órán kötélmászásnál volt ilyen. Szerintem azért, mert a nemi szervek körüli izomzat is megfeszül közben, ami ugye az orgazmust is okozza alap esetben. Én megoldást nem találtam rá, nem is kerestem, nekem tetszett a dolog, max intim tornával erősítsd a medence környéki izmokat, talán segíthet.
4/5 anonim válasza:
Na ez új, ilyet még nem hallottam sehol! Szerintem csináld többször, amíg még lehet. Biztos csak átmeneti, ha mindig is sportoltál és soha nem volt ilyen. Nem lehet rossz érzés!
5/5 anonim válasza:
Atyaég, ez de édes! Ne akard megszüntetni, sztem élvezd, amíg élsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!