Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz/tapasztalatlan lanykent benne lennétek titkos barátság extrákkal viszonyban? Ha igen milyen korú pasival? Tapasztaltabbal vagy inkább fiatalabbal, nem túl tapasztalttal?
Szűzen nem. De egyébként egy barátság extrákkal izgi lehet ha nem vagy/tok kapcsolatban. Bár akkor is inkább haverságot mondanék.. Egy igazi barátságot nem rontanék el ilyennel.utána már nem ugynaolyan.
És előtte kell ez a jó haveri, már már barátsági viszony, mert nem, idegen férfival csak szexkapcsolat és nem barátság extrákkal és rohadtul nem mind1.
Lányok! Nekem is írhattok privátban! Ha nem vagy már szűz nekem az sem gond :)
F33
Bár férfi vagyok, nemtudom mennyire lenne pl nekem jó 3gs szűz lánnyal, attól függ mennyire bevállalos, laza hisz csak autós v természetbeli kalandra van lehetőségem. A jelenlegi hölgy(34) aki a partnerem, bár riktán futunk össze mivel anyuka és családja van, ezért örülnék ha lenne egy másik holgy akivel rendesen tudnék kalandozni, de ezt függetlenül haza nemtudok vinni senkit, család stb miatt.
21F bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!